o ką man sakyt egzaminai neužkalnų pareinu namo ~2 kartais 3 tada pavalgau pasiilsiu ir į vairavimo kursus ten vėl iki kokių 7-8 prasėdi pareini jau nieko to laiko nebelieka jei ar į lauką išeini tai išvis
Nu jo dabar kai mokslai prasidėjo tai visi nebelabai laiko turim man irgi 12-ta klasė dabar tai irgi grįžtu kokia 2 ar 3 valandą, pamokas padarau kokias tai ir laiko nelabai lieka, o į lauka irgi išeit norisi Prisijungiu minute pora ir viskas.. Na bet nieko komanda mūsų administratorių nėra maža tai susitvarkysim kaip nors po biški
Man tas ssamirua, jau pradeda nervuoti kelia viską iš symbianity.com ir viską kelia į tą wupload.com kur nieko negalima parsisiųsti 75proc linku neveikia, kaip manot?
Man atrodo, kad jis ir ten kelia ir čia kelia, o ne kopijuoja. O dėl linku tai aš iš ten nesisiunčiu, bet jei jie greit miršta tai tikrai galėtų dėt ten kur linkai ilgai būna
jie nemiršta, jie išvis neveikia, arba parsisiunti failą sakykim transformeriai 3, tai failas vadinasi transformers 3 ir viskas po taško nieko nėra ir suprask kaip nori