Na jei neveikia linkai tai trini lauk ir viskas bet jei veikia tai tvirtint turi.
Gaila, kad nebėra apklausų. Gal Justui reik parašyti kad ką nors sugalvotų ir įdėtų apklausas, jei tai nesudaro didelių problemų, tai viena apklausa ir galėtų būti į kokias ten pvz 2 talpyklas tiktai galima dėti kad mes patvirtintumėm
Ir dar rekomenduojamus žaidimus reiktų pašalint man atrodo nes niekas nenaujina ten jų jau senai visi atsibodę ir tai žaidimai java Toje vietoje ir galmėtų padaryti apklausas pvz ir šiaip gerai gal dar būtų kažkas panašaus kaip top naujienos Taip pat prie pamokų reikia android skilties. Ir šiaip manau, kad šiam tinklapiui reiktų kažko naujo ir padirbėti, kad padaryti kokį gerą saito atnaujinimą, nes kažkaip pastoviai vienodai tai irgi monotoniška labai
naujo... vien normalu scripta parasyt nera paprasta :] o dar suderinamumas turi but, nes visi skirtingas narsykles naudoja, skirtingos ekrano rezoliucijos, taisyt tai tas pats kas per naujo sukurt :]
Upling būsi praneštas justui kad pašalintu tave iš admin posto nes jau blet užpisai kad keiti mano ir kitų admin nuorodas į savo. Vidtam pasižiūrėk ir tavo pakeista yra. Jei kas gali anksčiau susisiekti su Justu parašykit jam dėl to. nes aš tik skype jo turiu ir aš labai retai kada prie pc sėdžiu tai negalėsiu tikriausiai greit su juo pašnekėt tai jei kas galit parašykit jam