Sveiki, taigi gavau iš ''ude'' skundą, kad ''mCy kopijuoja jo naujienas iš symbianity.com puslapio. ''Skundas buvo štai toks: Rasau tau, nes tu tvirtinai naujiena...O jus toleruojate copy paste is kitu svetainiu? Sita naujiena kuria neva parase mcy yra copy paste nuo mano naujienos. Panaudotas tekstas zodis zodin ir mano screenas. jis tik pertalpino i savo talpykla. kai as idejau sita naujiena pas jus, ji kazkodel buvo nepatvirtinta. Pagal ka cia tokia diskriminacija? Va naujiena pas jus ir va cia orginalas Dabar laukiu koks gudrutis nukopins naujiena apie sygic navigacija symbian ^3'' Ką darom su tuo mCy?
Jei jau gaunam tokių skundų ir nuomonių apie puslapy, tai reikia tam mCy arba uždėti kažką, kadnegalėtų dėti naujienų arba baną išvis duoti... Nes kai puslapio vardas teršiamas tokiais skundais tai tikrai jau negerai.
Nu arba duodam įspėjimą ir uždraudžiam jam ikelinėti naujienas arba kažka tokio. Nes pastebėjau, kad iš symbianity.com tai žodis į žodį su paveiksliuku copy ir paste čia.
Kodel ziuret? As pats pamenu i ta puslapy senais laikais daug naujienu dedavau. Na ir cia uzsokdavau bet tik kaip svecias tai irgi pikta budavo kad mano taip kruopsciai rinkta naujiena zodis zodin nukopino. Pamenu karta net linkai tie patys buvo :] na man dzin tada buvo. Dabar ne ka maziau jei is cia mano naujiena kas nukopina :]