Nematau čia nieko "nefaino".. Man pvz. visai smagu kažką programuot. Justas daro verslą, tačiau į verslą - reikia įdėti pastangų, tik tada jis bus pelningas...
Vyručiai ,ko čia nuogybes mobuose rodot? :] Žiūriu gwx tokį vyrišką gifą užsidėjęs ,tai dar kai kurie nuogų mergų prisidėjo ,tai ,manau ,kad šitą reik kažkaip pataisyt ,juk čia ne visi suaugę yra. Prie Altair nieko blogo neturiu ,pas jį viskas uždėngta ,bet pas kaikuriuos ,tai be komentarų Tai ,kad laukiu jūsų nuomonės dėl šito
Na šiaip jo didelė dalis narių vaikai dar, kai prisižiūri tai kas ten žino kas paskui būna reiktų gal kaip naujieną pirmame puslapyje kokiai savaitei uždėt, kad pasikeistų sigus tie pas ką panos nuogos, pas ką ne nuogos tegu būna Gražu pažiūrėt, bet kai vaikų čia daug tai irgi nekažką :]
Didzioji dalis lankytoju cia yra vaikai... Man keli vis raso mazdaug po 13-14 metu. Tai net nesinori pm atsidaryt pamacius pranesima :] beje visiems normaliai rodo mobus per mobilu atidarius? Man nuo vakar vaizdas issikraipo ir nemazai smile face matyti saukykloje prie kiekvieno vardo, meniu juostoje vietoj iconu ir tarsi uz puslapio. Taip pat cia vel kazkokiu botu yra kur spamina. 2 tema is aplle skilties jau tryniau pan tipo.