Karočia aš jum tiek galiu pasakyt, mane jau Justas užnervino, aš su juo tiek šnekėjau, kad nors kiek patobulintų, galų gale bent live chat įdėtu jis viską prižadėjo bet nei vieno nevykdo , nuleidau rankas, šiaip aš galėčiau čia būt žiauriai aktyvus, bet koks tolkas jeigu čia nesamoninga tvarka admin gauna kas nori, deda belenkaip naujienas, tiek tvarkiau, galų gale gavau teises kurių dėka galiu keist visokius nustatymus ten pas narius ir poto Justas žadėjo jau, kad užsiims, bet nieko.... Nėr čia tolko bernai
Kas jau buvo kalbėta ir kiek laiko visi apie tai kalbėjom.. Nelabai čia ką jis padarys turbūt. Bet jei pats negali ar tyngi užsiimt tai reikia ir admino pagrindinio dar vieno. Kaip pvz galiu duot symbianity tą pačia, visai buvo ant mirimo ribos, o va pažiūrėkit visai kitas webas dabar. Ir naujovių pridėjo ir chat normalus tai Justas galėtų iš tikro ir nenuleist taip rankų, nes kas ten žino gal ir mobus toks nerūpestingumas prives prie kelių lankytojų per dieną ribos...
kad dabar taip ir yra reiktu va kokio hackerio gero, kad cia pamodifikuotu ta weba nes tas justas nu nz vapse jau lavonas prizada visiem ir neber nu suprantu aisku buna laiko stoka nu bet jau metai kaip nieko, anksciau galvojau skype chatas nu zjbz o dabar nu nes zmonems nusibodo tas chatas medinis nu as patikekit skatinau kad nors po biski kazka jis tik jojo gerai ir pro viena ausi iejo pro kita isejo nu tai nesuprantu kam tie pazadai nusisamdai koki hackeri kad oadarytu ir viskas o dbr... nu nuleidau rankas zinokit pasistengsiu but aktyvus, skatint toliau nu bet neisivaizduoju ka cia daryt
susilauktum: taip stengsiuos. Ir toliau gali gyvent tam paciam saite, cia administracija geriau jau i kokius sargus pakeistu, tik priziuri, kad viskas butu gerai. As jam net patarinejau ka daryt jau galvojau stopudovai kazkas bus, bet va... imiausi kazkiek iniciatyvos fb puslapi tvarkyt pradejau, nes galvoju reik paruost pries perversma bet kaip nieko taip nieko, ner ka ten rasyt...
As ir kalbejau norejau net mobilia versija mobu padaryt... Taciau kai pasidalinau mintim su juo gavau kad nereikia, kas tvarkys tada, sakiau kad bent chat gali jis padaryt o jei nera laiko tai gal as galeciau bet irgi nereikia tipo nemokesiu su duomenu baze dirbt ir pan... Apmaudu...
Altair, jo pastebejau kad symbianity atsinaujino, ir admin susirasiau kelis kart kelis pasiulymus buvau pateikes, kelis padare kaip toliau dar ziuresim. :]
O jei rimtai tai visai noreciau kad mobai atsigautu, cia zmones draugiskesni :]
Su hackinimu - nepradėkit čia žaist. Uždosinsit web'ą - nu okey užluš kokiom 5 minutėm + geram serveriui nulaužti reikia turėti ne vieną kompiuterį, proto, ir gero ddos'o tool'o (internete viešai paplatintą rasite dažniausiai arba labai silpną, arba tapsite "lameriais" [hakerių aukomis, atsisiūsisdami jų trojanuką ar rat'ą].
Justinai, jei skaitai šią temą, nepamiršk ir to, kad jei vartotojams kažkas nepatiks, jie gali netrudgomi pereiti kitur. Nebus vartotojų - nebus adminų, naujienos liks pasenusios. Pasenusios naujienos netrauks ir tinklapio "svečių". O kai nebus apskritai tinklapio lankytojų (svečiai + vartotojai) - pamiršk uždarbį iš reklamos. Aš suprantu tave, jog tu turi kitas pajamas su kitais darbai, tačiau šį projektą "paleisti" būtų labai neprotingas sprendimas. Lankomumas yra - išnaudok jį.
Tai aš turiu omeny tą, kad jeigu jis pats nieko daryt nenori čia tai tegu mokančiam ir suprantančiam žmogui duoda pagr. admino statusą, kad žmogus galintis ir norintis puslapį patobulintų. Nes tikrai lankomumas mažės jei jokių atnaujinimų nebus. Toje pačioje symbianity atnaujinimus ir visus chatus įdėjo per diena ar per dvi tai negi taip sunku čia užsiimti? Jau vien iš narių nuomonių galima suprast, kad šitas puslapis nekoks paskutiniu laiku yra, nes admin gauna bet kas. Adminų krūva, o dirbantys kokie 5 ar 6 adminai.. Pats Justas puslapį į dugną taip varo, jei nesusiims tai dauguma pereis į kitus lietuviškus puslapius apie mobilius.
Tai va, kad mažai.. Man paprasčiausiai gaila šitos svetainės, nes ji viena iš geriausių svetainių telefonams, o dėl tokio abejingumo praranda nemažai lankytojų. Kaip jį priverst susiimti nesuprantu... Va turbo tai protingai padarė, kai pats laiko nebegalėjo skirti puslapiui, nes davė teises Justui kaip pagr. adminui, o kodėl jis to nepadaro nesuprantu.