Creative, manai, kad jam reikėjo visas tas temas tryninėt? Paieškojus googlėj tikrai galima rasti e107 expolitų, kurie tai galėtų atlikt už jį... Kadangi pats, kažkiek duomuosi tinklapių saugumu, jų klaidomis, tai žinau, kad e107 su exploitas netaip sunku kažką daryt net naujokui. Stipresniam "hackeriui" mūsų tinklapis ir nebūtų labai sunkiai nulaužiamas, vien dėl mysql klaidų, kurios atsiranda, kai tinklapis turi daug skaityti/rašyti informaciją. Pireš pora mėnesių čia buvo toks įvykis, kai buvo mobai.lt saugumas pažeistas, bet apie jį čia gal daug ir nepasakosiu...
Kieno failai.lt nick yra xadidas? Radau. Upling nx dar paredaguok mano naujienas ir susidėk savo nuorodas. negaliu pakęst tokių žmonių. Sakau kas daros kad nebesisiunčia niekas 320x240 fast five. 640x360 virš 600 parsisiuntę o 320x240 virš 100 ir vietoj stovi nežinia kiek laiko. ir dar mano nukopinęs ir į mobijava įdėjęs
Kažkas mano, kad liks nepastebėti. Dėja, jų plaanas neišdegs. Justinas, prisijungęs prie administracijos zonos, mato, jei administratorius redeguoja ne savo naujieną, rodo, kokia ji buvo prieš tai, kokia ji yra dabar. Taigi, administratoriaus postą taip "žaidžiant" lengva prarasti...
Tai, kad tas Upling aplamai cia retai pasireiskia.. Naujienas kai deda tai pagal save deda, paveiksliukai per dideli dazniausiai, ryskina kur nereikia ir panasiai.. Tai toks cia ir admin. Suprantu jei pvz kokioje naujienoje ten klaida aprasyme, per didelis paveiksliukas ar nuoroda mirusi tai tada galima redaguoti ar ten linka nauja ir veikianti imesti, bet ir tai naujienos autoriui del linko pasakyt deretu, kad linka nauja idetu, o ne taip kad dar paime ir savo idejo linka vietoje Pauliaus ir dar i mobijava nukopino naujiena del tasku