turiu galaxy mini, dabar tel atminty yra 63mb laisvos atminties ir 200+mb kortelei atminties, tai va bandant kanors irasyti i tel nk neiraso, tiek per android marketa tiek per usb ikeltus apk failus, raso programa nebuvo idiegta, dabar vel bandziau irasyt zaidima Armadillo Roll tiek is marketo tiek is usb neivieni neveike, o tas zaidimas uzima vos 4mb, man nedasunta kame problemos, seniau kol isirasydavo viskas normaliai tai dar turiu siokiu tokiu programeliu, bet man jau jas uzkniso trint ir jokios naudos nepatirt, nei isnaujo isirasyt nei kaska kita, gal kas padesit?????
jeigu padetis tokia kritine geriau atstatyk gamyklinius nustatymus (istrinti viska) pasidaryk kopija visu failu ir vel ikelk,nors man irgi panasiai yra kai rasau koki 30mb faila instaliuoja instaliuoja ir telefas rr padaro xD
nu nzn man raso programa nebuvo idiegta nu turbut dar nepripratau prie androido, tas pats buvo su symbianu, jau atrodo perpratau, ir pasipilo problemos, nu su laiku ismoksiu
formatavau savo sd korta ir dabar vel viskas tvarkoi, bet buvo iskilus problema kad neleido formatuot, tai su psp formatavau ;D bet tu irgi bandyk formatuot, gal tau iseis su tel
Atsisiųskit kam mažoka vietos WCache cleaner programėlę iš market'o(ji nemokama), ir jos widged'ą užsimeskit ant ekrano, nes meniu jos ikonos nebūna. Bet programėlė šiaip nebloga, pravalo nereikalingus failus ir panašiai