Sveiki, prisijungiau prie Android naudotoju. Pasirinkau galaxy spica del nemazo ekrano, 800mhz procesoriaus ir normaliu atsiliepimo/numetimo mygtuku. Vienuzodziu, kaip ta daikta nurootint, irasyt programas ir pns. Visiskai zalias esu
Rootint iš tikro net nėra būtina. Pats android naudoju ir nieko nerootinau o įsirašyti programas nesunku: apk failą įsimeti į atm. kortelę, telefone per failų tvarkytuvę susirandi jį ir instaliuoji
na esu girdejas kad neeina per atm. korta instaliot, bent senesniose versijose. Pas mane 2.1 oficiali versija tai ka zinau... Na ryt bandysiu kanors yrasit, P.S. gal zinai kur rast Angry birds jam ?
Aš asmeniškai savo Samsung galaxy mini (s5570) nusirotines, taip gan smarkiai prapleti android galimybes, o svarbiausia - iš User tampi į Administrator, taigi dar prapleti savo galimybes.. Rootint patariu per SuperOneClick, nes tai šiuo metu vienas iš paprasčiausių bei saugiausių būdų nurootinti telefoną.. Vėliau - jei root nebenorėsi, programoje yra funkcija "unroot", kuri visiškai švariai be pėdsakų panaikina rootinimą, ir niekas negali pasakyti, kad telefonas buvo rootintas
O tai rootinant įsiraš0 koks kitas rom'as, kurį reikia siųstis ar paprasčiausiai standartinį softą "paturbina" taip, kad viskas įsirašo į atm. kortą ir panašiai? Nes custom rom'ai kažkaip manęs netraukia. Ir kaip prasiplečia dar galimybės?.. xtone, apšviesk mane
Rom'as lieka visiškai nepakitęs, rotinimas - tai panašus dalykas, kaip programos įdiegimas. Root'o metu, tiesiog į atminties kortelę, įdiegiami tam tikri root'o failai, į telefoną įdiegiama SuperUser programėlė, bei telefono failuose nustatoma, kad tu esi ne telefono "user'is", o administratorius. Nusirootinęs telefoną, gauni galimybę žaist daugiau žaidimų, naudotis daugiau programų, pakelti telefono Cpu, dar naudinga funkcija, kad kaikurias programas, telefono cpu, galima išjungti/sumažinti, pvz. naktį, ir telefonas automatiškai, atėjus tam tikram laikui, ko nereikia išjungia/sumažina, o atėjus tam tikram laikui, vėl ką reikia įjungia.. Asmeniškai, aš naktimis nusistatęs, kad telefono CPU sumažėtų, išjungiu antivirusinę programą, nustatau ryškumą ii mažiausio bei išjungiu garsą, nes šios funkcijos naktimis man nereikalingos. Na vienu žodžiu - nusirootines, prapleti telefono galimybes.
O tai pvz nurootinus telefonas tampa spartesnis? Ta prasme pvz žaidimai ar kas veikia greičiau ir stabiliau neoverlokinus? Nes kai kurie yra biškeli su lagu
ne nu nepagauni. Tu kai nurutini gauni ROOT privilegijas. kaip ant kompo admin o ne is karto kosmini rageli. o su pagerinimais ten jau toliau kalba apie overclock ir moduliu idegimus...
Seip jej jau skaitai anglu tai nepagailek ir nueik y XDA forumus tik niekam perdaug nenusipezek, geriau cia aiskinkis:D