Sveiki, turiu tokia problemą ,pirmas mano androidas - galaxy w, na ir noriu instaliuoti žaidimą, užima jis apie 1 gb - eternal legacy, viskas atrodo gerai, bet bandant siųstis failus per wi fi rašo kad trūksta atminties, o gi pas mane 16 gb korta įmesta.. , nu čia paskaitęs supratau, kad yra kažkokia vidinė sd atmintis, bet ji pas mane 1,7 gb, bet aš nieko ištrint nenoriu. Čia man kaip perėjusiam iš symbian atrodo daugiau nei keista Taigi klausimas, kaip perkelt instaliuotus žaidimus į išorinę micro SD kortelę, o ne į vidinę SD? ačiū
Tai žodžiu su nenurootintu tokių dalykų neįmanoma padaryt? Nes kiek mačiau youtubei žaidžia žaidimus kurie užima daugiau nei 1gb ant SE arba gio, o pas juos vidinė atmintis apie 300mb arba mažiau.
Pirmiausia tai rootinimas tikrai nebutinas, jeigu zaidimas vekia ant tos android versijos kuria dabar naudoji. Antra - nebuna tokiu zaidimu, kurie reikalauja 1gb vidines telefono atminties, jeigu zaidimas tiek uzima tai visi zaidimo failai eina i atminties kortele, i telefono atminti eina tik vienas failas, kuri turi susiinstaliuot, daugiausiai jis gali uzimti mazdaug 20-30mb, bet tikrai ne 1gb. Net nezinau kaip tau cia pagelbet. Vienintelis dalykas gali buti, kad pas tave atminties kortele uzimta.