Altair, jei markete yra Superuser programa, tai nemanau, kad ten tik tai, kas nedaro žalos. Juk android atviro kodo sistema, tai ji neturi tokių sąlygų, kaip "Draudžiama rašytis modus ir t.t.", tuo labiau, ir garantinis modintus telefonus taiso. Jei telefonas nerootintas, tai žalos manau, kad padaryt nelabai ir gali, nes tiesiog jai telefonas neleis kaitinti proco ir pan. O tuo labiau, kai čia tie, kas naudoja android sėdi su Cyanogenmod ir t.t. ir nesiskundžia, tai nemanau, kad būsi išskirtinis, kuriam kažkas suges. Nepamiršk - suges, yra garantija
Tai aš jau biški softą pagadinęs savo nes kai rootinau pirmą kart su gingerbreak programa ji man nenurootino telefono tai aš atkūriau gamyklinius parametrus, kad visas š užsilikęs nuo to išsitrintu ir po atkūrimo telefonas pradėjo restartuotis kelis kartus iš eilės tai išėmiau bateriją ir tada jau ok buvo, bet būna dar kartais restartuojasi po kokio hot pursuit kai pažaidžiu Geležiai telefono nebūsiu gi nieko pridirbęs su tuo nevykusiu rootinimu ir gamykliniu atkūrimu?
Na ką, kažkaip pastebėjau ir supratau, kad nesugadinau to softo Nes jei telefonas restartuojasi tai tai tik po to kai pažaidžiu hot pursuit Žaidžiau ir kitus žaidimus ir viskas gerai nei restaruojasi nei ką, o po hot pursuit kartais restartuojasi, tai čia jau žaidimo bėda, o ne softą sugadinau