mano pc grubei: AMD althlon x64 3GB RAM AMD ATI Radeon 6670HD 1 ar 2 GB ramu toj vaizduskei nepamenu
Mano laptopas: Dell XPS m1330 intel core du dua 2GB RAM intelio integruotas Busas tai vaizduske nuo cpu ir ramu imituoja mano ragelis: SonyEricsson Xperia x8 kazkoks paprastas 600MHz arba 0.6GHz takto CPU GPU kazkoks shudas apie 130 mb ram nurootintas su savadarbiu softu(nemano)
dbr tas transformeris tai buvo biski man tox siurprizas nes tevuj kiek ajna padedu su IT slamstu tai biski savo progresuj dovanu gavau. nzn toj sakyciau ahujenas daigtas viskas ledas man cia bet kazkaip zaidumus nelabai zaidziu:/ bandziau gta3 bet nepatogu ir seip biski nesamone nors viskas kaip ir ant pc. kaip darbuj tai jau pradejau naudot tik gaves nes patogus labai yra, patogesnis uz laptopa nes baterija laiko zr ilgai, biski nukankines su zaidimais ijungtas prabuvo kazkur apie 25h, po kolkas tai tik taip po mokyklos parejas panarsau ir dar cia biski dokumentu tvarkau, mokykloj irgi zjbys - per pamoka susmunki y suola ir pazaidi kanors o sejp kai reikia dirbt tai tik laptopas, nebent jisgaletu pakraut man backtrack.
p.s. gal jej kas nusimanot kaip androide reik paketus snipinet? nes ragelis butu ahujenai naudingas nekaip laptopas - y kisene ir y kojas:D