Papraščiausiai nuorodą jos ištrynei(kaip ir ant windows shortcutus ištrint gali). Jei widgetas tai paspausk ir palaikyk ant home screen ir ten išmes pasirinkimus ir susirasi, o jei iš meniu kažkokia programa tai eik į meniu ir suradęs ta programaą ant jos palaikyk paspaudęs ir tada užsikelsi tą shortcutą
Matai kas yra, as ja nuvilkau i siuksledeze ir is Meniu, ir is ten. Jei bandau per nauja ja instaliuot, man neleidzia, nes rodo, kd ji pas mane jau idiegta.
Tai ištrink ir vėl įrašyk, nors kaip iš meniu nuorodą ištrint galėjai tai nesuvokiu. Kokia ten programa ar kas? Jei widgetas tai tada suprantu, kad meniu jo nėra, bet jei programa tai tada nesuprantu kaip jos ikona ištint galejai
Home screene spausk meniu, ten turetu atidaryt pasirinkimus ten "add,edit" ir kazka tokio. Spaudi Add. Turi ismest pasirinkimus kitus. Spaudi "Custom Shortcut". Tada spausk "Pick you activity" ir tada "launcher actions". Bent jau pas mane tj ismeta daug pasirinkimu ir ten pasirenki "Open/close App drawer. Tikiuosi padejau.