Sveiki, man reikia pagalbos, ar yra kokia nors programa per kurią iš pc galima būtų trint telefono atmintyje ensančius failus, bet užmiršau paminėti, kad būtų galima, tai daryti, kai telefonas išjungtas.
Rašau į Android skiltį, nes ieškau programos, su kuria galėčiau trinti failus esančius android telefone.
SD PRIE KOMPO PRIJUNK...Nu istaruki is tlf sd idedi i sdr ir prijungi (nepamenu ar sdr ar sdm kaskaip panasei vadinasi) telefonas gali buti isiunktas, bet trinti kompe galesi..
Na, neturiu kur tą sd kišt, neįmanoma restartuot telefono t.y ištrint visus failus, padaryt pradiniius nustatymus, bet palikt opercinę sistemą? P.S man butinai reikia, kad galima būtų trint telefono atmintį.
REDAGUOJU: Pas mane problema, tame, kad telefonas neįsijungia. Na, tiksliau, kai spaudžiu įjungimo mygtuką, jis įsijungia ir rodo, kad krauna bet užlūžta ir per nauja automatiškai pats įsijungia ir vėl užlūžta ir taip kartojasi, kol neišsikrauna telefonas, tai manau, kad šita problema yra, kad truksta telefono atminties, arba apkrautas visas telefonas(nes kai, įsirašiau go launcher ex ir tikriausiai jis apkrovė telefoną ir beto šita problema kaip tik atsirado, kai išsirašiau go launcher ex.
Na nežinau aš turėjau Go Launcher Ex ir jokių bėdų nebuvo jeigu galėtum nors minutej įjungti telefoną aš žinau kaip galimą ištrinti visus failus tiesiog atgaminti telefona kaip nauja padaryti.
Žinau, kad galima viską į pradinius nustatymus padaryt, bet dėja telefonas neįsijungia, jau visą dieną tas vyksta, vis užlūžta ir per naują įsijungia. : s