Sveiki, gal žinot kas gali būti, neleidžia siųstis didesnių failų per Google Play tarkim Angry birds. Išmeta "Dėl klaidos nepavyko atsiųsti "angry bird". (413). Telefas xperia go, android versija 2.3.7.
Meniu>bevieliai tinklai ir bus ar tai wifi uzvadinta, uzdedi varnele, o apacioje tau ras tinkla prie kurio prisijungsi, tiksliau ras tinkla jei tu isvis toki namie turi -_- o kaip pasharint intika per kompa, jau ne mano pareiga aiskinti
Del greicio kiek esu bandzius pildyk, labas ir ezio internetus, tai ezio intiko dar niekas neapnese, tik problema tame, kad daug kainuoja, ezys nusukineja labai pinigus (neuzsako paslaugos) ir negrazina ir dar aiskina, kad cia sms ataskaitos kaltos (kai pas mane gyvenime nebuvo net ijungtos). Antroj vietoj butu labas pagal greiti, kazkada praitais metais kai buvo ar ne po 3lt 7gb tai naudojausi, trecioj vietoj butu pildyk, intikas pas juos ir planai pradejo is dangaus brangt, vasarai pasibaigus, per "nemokamas" naktis nuskaitydavo lt, del to su jais keliata kartu kaip reikiant aiskinausi, seip is dangaus dingsta centai is saskaitos, net nesinaudojant telefonu ( o saskaitos isklotinej nieko apie tai parasyta nera, visur magiski 0 ) del sito irgi pykausi su jais, intikas tikrai tikras peilis ismaniajam, jau greiciau nueinu iki pc, pasharinu wlan po namus ir parsisiunciu faila, nei kad parsisiunciu per juos, dar pas juos neretai dingsta internetas, vakarais ir ankti rytais kazko neleidzia prisijungti ( ir taip kazkur kas 2-3 dienas). Seip ka zn, per labas turiu ta 1min - 1ct plana, tai dabar tik ekstra atvejais intiku naudojuos.