1. Lauk nelaukęs, jau nebeimanoma bandyt.Blofeld
Na ir kas? Po 30 sekundžių gali vėl bandyti. Aš nesuprantu, susieji telefoną su savo gmail, tai kaip gali neatsiminti, koks slaptažodis?
http://img407.imageshack.us/img407/8021/32874434.jpgBlofeld
Pattern yra šablonas. Tu bandei atsirakint telefoną? Neįmanoma, kad nebeleistų...
Cia telefonas su Google susietas ar surištas nežinau kaip čia tinkamiau pasakyt todėl ir prašo Google+ duomenų.Blofeld
Pirmą kartą tokį langą matau..
Tai pabandyk 20 kartu (atrodo) neteisingai ta koda suvest ir tada prasys google+ paskyros.Blofeld
Pas mane irgi susietas su google, ir kas? Man tokio šlamšto nemeta.. Tas suiejimas tai tas, kad įveda gmail acc (email ir passwordą), ir tada ir marketas veikia ir t.t.
O tu pabandyk kaip suklysti 5 kartu ir palauki suklysti dar 15 kartu. Dabar jokių atgal nėra, arba rašai savo google+ duomenis arba nieko nepeši.gabisq
Aurimai, tu suvedei 5 kartus neteisingai ir paspaudei "Pamiršau šabloną" ir spausk atgal ir po 30 sec tu gali vėl bandyti vesti savo sugalvotą šabloną, va dabar specialei 5 kartus neteisingai suvedžiau jį ir išmetė laukti 30 sec, bet galiu spausti "Pamiršau šabloną"ir meta kad reikia el pašto.