Padėkit , gal kas žinot kodėl man kompas neatidaro superoneclick programos? Meta klaida ja atidarant ''The application failed to initialize properly(0xc0000135).'' Bandžiau atsisiųsti kelias skirtingas versijas iš google tačiau tas pats..
Taip buvai teisus neturėjau to Framework .. Isirašiau jy bet vistiek tas pats... Krč turėsiu dbr eiti pas drauga koki kad nusirootint tlf.. uzpisa tie android su symbian lengviau..
Ir ką gi tie android ***? Jei nusiperki lievą telefoną su android tai tavo bėdos :] pvz samsungus labai lengvai galima nurootint per recovery menu, o jei taviškio negalima tai čia ne android kalta
Altair kaip tevu islepintas vaikas kalbi , nors toks ir esi tikriausiai , nes rasai mazdaug koks tu axujienas kad turi galaxy s2 , zinok ne kiekvienas gali sau leisti isigyti naujausia samsunga uz 2k lt tai va..
ahaa, kur aš parašiau, kad koks aš axuenas, kad turiu S2? Parodyt prašyčiau. Aš aplamai parašiau, kad samsung dėl to gerai, kad per recovery menu nurootint galima. O kadangi pc neatidaro programos tai irgi galima laisvai su tuo susiet, kad turėtum samsungą tai nebūtų bėdų pr recovery menu nurootint, o dabar savo to Lg negali taip. Biški skaityt atidžiau ir tik tada knisinėkis. Ir be to daugiau pasidomėk naujienomis ir žinių įgauk tokiuose dalykuose, nes beveik visur nusišnekėjai. S2 nekainuoja dabar 2000Lt, jis nėra naujausias samsungas. Jau kiek laiko yra S3. Pats gal labai išlepintas, kad nieko gero nežinai?
sony ericssonus sunku norootinti..ten daug vargo su jais, atrakinti bootloaudery nuflashinti kernely ir pan...vien tik kad galetum nurootinti.. artimiausiu metu man gali prireikt jusu pagalbos del sito nes tutorialo lietuvisko dar niekur neradau