Turiu as jau ji savate laiko,atsidziaugti negaliu,minusu dar nepastebejau,pries tureta Galaxy S Plus nera nei ko lyginti,dirba kol kas be lago ir sparciai...Edvioske
Šiaip kaip tau tas s3? Pats galvoju ji imt.
visiskai nesuprantu apie ka tu cia sneki. Esu turejas daug patirties su S3 ir kiek kartu juos naujinau i jelly bean ( stock ir custom romus ) , nebuvo jokio lago.
iCoffee
Blofeld nenusišnekėk pats neturėdamas telefono, pavydas griaužia ir reik meluot?
Tuoj aš tave moliu išvadinsiu :] Gi mano brolis turi, atsinaujino per KIES, vos ne kasdien skundžiasi, kad lagina ir persirašys softą į 4.0 :] Jo pažįstamas irgi turi tą s3, taip pat atsinaujino, irgi skundžiasi lagu. :]
Neupdatink į tą 4.1, jokioo ryškaus skirtumo nėra, tik lago atsiranda.
Beje, jeigu po to SGS+ gauni, tai aišku, kad lago nepastebėsi, aš ir nepastebėčiau po savo SGY. Bet kai naudojo 3 mėn. su 4.0 ir atsinaujino į 4.1, tai jam lagas ryškiai matosi. Ir nebesvaikit jūs :]
Blofeld
Edvioske
Šiaip kaip tau tas s3? Pats galvoju ji imt.
Labai paprastai. Jo operacinė yra apkrauta ir nesugeba išnaudoti tos galios.eirikas
kaip gali laginti galaxy s3 su tokiu procu ir su tiek ramu???
Gavai iPhona ir dabar krauni ant Android ir sakai , kad lagina nors man su S2 , S3 , One S , One X , 4X HD telefonais jokio lago ? Mldc. Taip ir toliau ! Tikrai daugiau tokiu zmoniu reikia !
Labai paprastai. Jo operacinė yra apkrauta ir nesugeba išnaudoti tos galios.eirikas
kaip gali laginti galaxy s3 su tokiu procu ir su tiek ramu???
Manvisツ