na imk tada kinietiska uz 200, bet po to nesiskusk, kad prasta, genda ir pinigai ismesti veltui. Ir atsimink, tu perki preke, kad ji tau tarnautu, o ne kad tu tarnautum jai. Ir seip elektronika nera tavo aksesuaras, tai yra daiktas kuriuo bandai palengvinti sau gyvenima, jei labai tau reikia plansetes del "mados" tai atsiprasant pasiimk kartono gabala ir prisiklijuok ipado fotke ant jo ir vaikstinek visur. Apskritai, nesuprantu tokiu zmoniu kaip tu, kurie visiskai neapsvarste puola kazka daryti, o po to gailisi.butkyss
praeis nora paskui. o nexus ir galaxy tab 7 coliu man per mažas
Kai zmogus bando pirkt uz tokia suma tai as jam duodu dar viena logiska pasirinkima. Ypac kaip kad lokiukas sake, kad kaina atspindi kokybe. Todel blofeld geriau patylek, ir nerodyk cia savo didziosios "isminties" su pasleptu ketinimu rinkti postu skaiciu. Buitiskai pasakius, esi kvailas kaip duru kilimelis, todel prasyciau taves isvis nesireikst, jei neturi nieko protingo pasakyti.
illuvialpink
Arba pasitaupyk tuos pinigus ir po 2 metu nusipirk kazka geresnio :] kam tau tos plansetes cia ir dabar taip mirtinai reikia? :] gi kam dabar, jei po 2 metu ir lt turesi ant normalios ir technologijos bus labiau pazenge, bei senos klaidos istaisytos
Tai kam dabar kokį telefoną pirkt, jei po 2 metų bus galingesni už tą pačią kainą?
Nepagalvoji ir rašai šlamštą.
Blofeld
Maziau cia komentuok apie kitus ir daugiau padek zmogui issirinkti ka pirkti. Ir kam laukti 2 metus? Tai tada isvis jau geriau nepirkti . 2 metai nera trumpas laikas.. Suprasciau puse metu pasitaupyti , bet 2 metus jau nelogiska.
Kai zmogus bando pirkt uz tokia suma tai as jam duodu dar viena logiska pasirinkima. Ypac kaip kad lokiukas sake, kad kaina atspindi kokybe. Todel blofeld geriau patylek, ir nerodyk cia savo didziosios "isminties" su pasleptu ketinimu rinkti postu skaiciu. Buitiskai pasakius, esi kvailas kaip duru kilimelis, todel prasyciau taves isvis nesireikst, jei neturi nieko protingo pasakyti.
illuvialpink
Arba pasitaupyk tuos pinigus ir po 2 metu nusipirk kazka geresnio :] kam tau tos plansetes cia ir dabar taip mirtinai reikia? :] gi kam dabar, jei po 2 metu ir lt turesi ant normalios ir technologijos bus labiau pazenge, bei senos klaidos istaisytos
Tai kam dabar kokį telefoną pirkt, jei po 2 metų bus galingesni už tą pačią kainą?
Nepagalvoji ir rašai šlamštą.
Blofeld
illuvialpink
Tai toks tas ir noras jei po pusės metų praeisbutkyss
suprantu jumis visus, bet ka man daryt. Mano situacija yra tokia, turiu 700litu ir begaliny nora nusipirkti planšete, jeigu laukčiau puse ar daugiau metu tam kad pasitaupyčiau pinigu geresniai planšetei, man noras ja pirkti dingtu. Žinau kokia gera planšetė yra asus nexus arba galaxy tab tačiau, tiesiog man nepatinka mažos planšetes, vos ne kaip telefonas, tai kam tokia pirkti, o už savo 700lt galiu nusipirkti netokia gera planšete paprastam pasižaidimui ir panaršymui internete.