kiek esu mates tai Galaxy mini negali pasiekti 900 mhz. Man atrodo max overclockas tai yra apie 820 mhz.eirikas
patarikit koky custom roma ysirasyti y galaxy mini kad butu galima kuo didesny overlocka padaryti..patikrines begales tu romu bet dauguma jie tokie bugovi o jai ir randi nebloga tai overlockas buna iki nedaugiau 787mhz...aplamai ar yra galimybe jy uzverlockinti bent iki 900+.. mhz???
Daug telefonu naudoja skirtingus procesorius ir chipsetus. tu nenamyk kad tavo galaxy mini pasieks 1.6 Ghz vien del to kad androidas.... Mano S2 pasiekia 1.6 Ghz bet ir taip pradeda kaisti ir tesiog nesinori naudoti ant tokio daznio. Jeigu nori galingo telefono , tai ir pirk galinga.eirikas
telefonai kuriu procesoriai 1ghz nu pwz xperia neo v uzsiwerlockina iki 1600ghz ir zaidimai eina kaip bitute be jokio lago ir ne kaista nu aisku sawaime[ aisku akumas greiciau issikrauna.maciau kaip desire Z nuo 800 uzsiverlockina iki 1412ghz ir zaidimai beveik visi eina be lago.kiek zinau net ir galaxy y galima uzsiverlockinti nuo 800 iki 1200ghz ir zaisti aukstos kokybes hd zaidimus..na as savo galaxy mini uzsiverlokines iki 782 noretusi dar kazkiektai jy uzkelt kiek galima daugiau