Kam tie manageriai? Man tai irgi nereikia, aš atm. kortelėj susikūriau katalogą "apk failai" ir ten keliu juos, kad telefono vidinės sd jais neužimt Labai patogu man taip ir nereikia jokių file managerių
Nebūtinai. Ne visi gamintojai tokią funkciją palieka telefone, vardan to, kad tai būdų visiškai paprasta paprastiems vartotojams (įkeli į atm. kortelę, o audio/foto/video matai tam skirtuose app'suose). Toks dalykas yra ir ant maniškio LG, bet problemą nesunkiai išsprendžiau iš marketo atsisiūsdamas File Manager'į iš Android Market.
Temos autoriau, pasidaryk .zip failą, kuriama aplankalais nurodyk tikslų kelią iki Android OS'o failuose saugomų App'sų ir ten įsikelk .apk failą, kurį paieškojęs rasi ir šiame tinklapyje. Vėliau visą šitą reikalą įkelk į atm. kortelę ir suflashink per recovery.
na pvz yra tokiu custom romu kur jy ysirasius jis buna absoliuciai tuscias jame nera nei interneto narsykles nei file managerio ir nera kaip nei atsisiut nei per managery susiinstaliut programas.tai kaip tokiu atveju susiinstaliut programas per recovery?? kas galit paaiskint??