Kažkaip pradėjo telefonas neišto mėtyt kad tai kraunasi tai nesikrauna , nu ir po koki 3min baigiasi... po tokių prikolų pradėjo labai greit išsikraut baterija, budėjimo režimu vos puse dienos išlaiko , bet gal čia viskas ne nuo to... gal kokia programa įjungta...bet tarp aktyvių programu nieko nerodo... Nufotkinau baterijos destopą , ka manot ?
Baterijos iskrovima turi sudaryti 100% visokiu programu ir pns ,o kad daugiausia uzima OS yra nieko keisto nes jokiu kitu papildomu programu nematau.Ar keliai cpu dazni?Irasinejai koki custom roma ar keneli?Jei ne ,gali buti ,kad parejo baterija jeigu turi pinigu siulyciau isigyti nauja ,bet pries tai pabandyti factory resetint telefona.
Geriau per odin pasižiūrėk kaip persirašyt rom, patarčiau švarų rom persirašyt, nei tik parametrus atkurt. Man taip pat buvo, kad android os kažkas susikniso ir ėmė virš 80% baterijos.
Aš pats perrašyt nemoku, nes kai man taip buvo aš negalvojau tada, kad tai gali būt dėl OS susiknisimo tai nešiau į garantinį. Yra sammobile ir softai originalūs ir pamokos kaip perrašyt
Pabandyk batarke pakraut nuo PC, per USB. Vienam pazystamui taip buvo, kai nusipirko made in china tel. ir batarke po puse dienos laikydavo, bet kai pasikraudavo per usb tai para kaip minimum islaikydavo.