Sveiki, neseniai nusipirkau Samsung Galaxy mini S5570, tai mano pirmas telefonas turintis Andriod operatyvine sistema ir man reiketu patarimu. Dabar telephone yra 2.2.1 android sistema ir zinau kad galima atsinaujinti, bet vienas klausimas ar tai verta? Ar geriau pasilikti tokia kokia yra? Dabar telephone yra navigacija ir t.t ir jei persirasysiu ar ji man liks?
Galaxy mini nera is galingiausiu telefonu, todel priklauso ar tau reikia to atnaujinimo? Buvau isirases Android 4.0, tiesa RAM laiSvo likdavo apie 34-40mb, todel negalejau normaliai pazaist ar panasiai. Visu programu reiks darytis backup ir panasiai. Tiesa jej pirkai is salono su garantija ta telefona, tai softo perrasimas garantija nuima.
Rafael oficialus androido atsinaujinimas i 2.3.6 jokios garantijos nenujima. O del atsinaujinimo tai zinoma verta. Pats turejau galaxy mini tai man su oficialiu 2.3.6 tikrai gerai veike nei labai lagino nei ka. O programu seip neliks kai atsinaujinsi bet jei nori kad liktu reikia jas backup'inti su programa Titanium Backup Pro. Jei reikia pagalbos susisiek su manimi padesiu atsinaujinti