Dydis: 100x200 Tematika: abstraktus kasnors Užrašas: PauliuS Spalvos: Raudona juoda ir balta
Norėčiau kad būtų taip: Būtų vardas parašytas gražiom raidėm ir kad S raidė tarsi nukristų ir kad atšokinėtų galva (smailas) ir ją su lazada ar su kuo nors pataisytų ir iššokinėtų lauk.
Ninau ar išeis bet būtų tikrai nuostabu jai padarytum
darau nelegalei avatarus jei ka geriau i skype rasikit man Skype mano: Ego1STas Rasite mane pakistane tik iskart sakau galesiu pradeti dariti nuo lapkricio 1 nuo 15h. tikekimes mane neuzrauks adminai
BlinGazZz
jei netinka i skype man. viska ko jums reike
Pauliau yra problemu. seip gal imanoma. bet tai nzn kaip igiventinti. p paciam piesti smailus nu ka zinau. zodziu esu studentas ir savaitgali busiu be pc namie as. grisiu i bendrabuti pirmadieni. ir pameginsiu ka susukt nepazadu bet jau iseja turiu
Sveiki !!! Noreciau avataro jei negaila Tai va, dydis neswarbu tik kad tiktu uzsideti ant mobai.lt avataro noreciau kad butu kas nors graziai judantis paveiksliukas ar uzrasas su mano nicku marenas14 ir kad fone butu nokia 5530XM baltas su melynu .. jei kas padarysit dekoju
reikia greiciau pazymet avatara, nes uzknisa linkomanijoj kopijuot pradejo, o buvau toks vienas ant sito avataro http://www.ipix.lt/images/66435814.gif pacioj apacioj uzrasyk answeris123.. galima smulkiau biski, kad neuzgoztu avataro, bet, kad matytus.. spalva juoda, sfrifta pats parink. dekui
as jum sakau skype mano ego1stas rasit mane pakistane. darau avatarus kreipkites nuo pirmadinio 08h ryto iki treciadienio 21h. nes poto bunu namie ir neturiu galimybiu daryti