Ačiū, atrodo tikrai neblogai. Tik vienas dalykas, gal galėtum truputį TRAXXAS užrašą ir mano vardą padidinti? Kad aiškiau matytųsi mažajame variante
SMaiLAsツ
Kažkaip norėčiau avataro, nesusijusio su telefonais..
Dydis: 100 plotis, aukštį pritaikykit, iki 200.
Tematika: kažkas iš Traxxas gamybos, geriausia E-Revo..
Spalvos: juoda/raudona, įsivaizduoju taip, bet paderinkit.
Užrašas: kur nors mažesnis užrašas TRAXXAS ( http://www.rcnitrotalk.com/wp-content/uploads/2007/01/traxxas.jpg ) ir didesnis užrašas su mano vardu (SMaiLAsツ) (be skliaustų)
Iškart ačiū
Ziurek o jei taip? jei ne tai sakyk, tvarkysim.
... Ezio
SMaiLAsツ
Neblogai, bet ar aš aklas, ar vis tiek neįžiūriu to TRAXXAS
Ačiū, atrodo tikrai neblogai. Tik vienas dalykas, gal galėtum truputį TRAXXAS užrašą ir mano vardą padidinti? Kad aiškiau matytųsi mažajame variante
SMaiLAsツ
Kažkaip norėčiau avataro, nesusijusio su telefonais..
Dydis: 100 plotis, aukštį pritaikykit, iki 200.
Tematika: kažkas iš Traxxas gamybos, geriausia E-Revo..
Spalvos: juoda/raudona, įsivaizduoju taip, bet paderinkit.
Užrašas: kur nors mažesnis užrašas TRAXXAS ( http://www.rcnitrotalk.com/wp-content/uploads/2007/01/traxxas.jpg ) ir didesnis užrašas su mano vardu (SMaiLAsツ) (be skliaustų)
Iškart ačiū
Ziurek o jei taip? jei ne tai sakyk, tvarkysim.
... Ezio
SMaiLAsツ
zinoma, o dabar kaip?
...
Ezio
Ezio
Nieko tokio, galima ir pasalinti, o ka dar? Ar tavo nick palikti toki koks yra ar nukelti zemiau? Pakeisti spalva?
Ezio
Nieko tokio, galima ir pasalinti, o ka dar? Ar tavo nick palikti toki koks yra ar nukelti zemiau? Pakeisti spalva?
Dar gali patį modelį (mašiną) nukelti šiek tiek žemiau ir mano vardą paryškinti (kokią ryškesnę spalvą uždėti)
SMaiLAsツ
Man įdomu, kaip tu mažini paveikslėlius nes gaunasi overcontrasted (t.y. netelpa pikseliai)?
Ezio
Dar gali patį modelį (mašiną) nukelti šiek tiek žemiau ir mano vardą paryškinti (kokią ryškesnę spalvą uždėti)
SMaiLAsツ
ok, bandom dabar
ir cia truputi kitoks..
Ezio