Šitoje temoje dedame įvairius juokingus anekdotus, paveiksliukus ir Video. Pirmas pradedu as:
Mama - sūnui: - Kodėl tu šlapias? - Mes su Petriuku žaidėme šunis. - ??? - Aš buvau medžiu...
Australas sėdi kavinėje, geria kavą, valgo bandelę su uogiene. Įeina į kavinę kramtydamas gumą amerikietis turistas, atsisėda prie australo ir užkalbina: - Ar jūs, australai, suvalgote visą riekelę duonos? - Žinoma, atsako australas. Amerikietis, šypsodamasis išpučia gumos burbulą ir sako: - Mes tai ne. Amerikoje valgome tiktai minkštą duonos dalį, o plutas surenkame, siunčiame į fabriką, ten sumala, iš jų daro bandeles, kurias eksportuojame į Australiją. O gal valgote uogienę su duona? - Taip, pykteli australas. - O mes ne. Valgome tiktai šviežius vaisius. Sėklas, žievę bei kitas liekanas surenkame, siunčiame i fabriką, ten sumala, iš jų daro uogienę, kurią eksportuojame į Australiją. Tada australas paklausia amerikiečio: - O jūs užsiimate seksu Amerikoje? Amerikietis nusišypso: - Žinoma, kad taip. Australas prisiartina prie turisto ir tyliai klausia: - O ką jūs darote su panaudotais prezervatyvais? - Išmetame, – atsako amerikietis. Tada australas šypteli: - Mes tai ne. Australijoje surenkame visus sunaudotus, siunčiame i fabriką, ten sumala ir iš jų daro kramtomą gumą, kurią eksportuojame į Ameriką.
Nusipirko ūkininkas naują gaidį ir paleido jį į vištidę. Jaunasis gaidys apsidairė - vištos visos gražios, o senukas gaidys toks nušiuręs... Jaunasis ir sako: - Vikas, ši vištidė nuo šiol priklauso man... Senasis: - Tai jau ne... Surengiam lenktynes - aplink vištidę reikia apibėgti tris kartus. Kas bus pirmas - to vištidė ir bus. Jaunasis gaidys pažiūrėjo į savo raumeningas kojas, į gražias vištas ir nusprendė, kad nebus sunku aplenkti senį. Lenktynės prasidėjo. Senis išsiveržė į priekį, na, o jaunasis net užsiputojo kaip bandė pralenkt jį. Staiga jaunąjį gaidį ūkininkas pagauna už pakarpos ir nusikeikęs sako: - Nu n*hui, jau trečią gaidį perku ir vis gėjus pakliūna ...
O ka, negalima? Visos temos mano va sitaip „Kam to reikia?”.Nusibodo.Visalaik reik prisikabint, visalaik...Ir varo ir varo... Nepatinka-Rakink jei taip nori... Normalu cia...Kaip visalaik...Sukuriu-priekaistai... Taip ir toliau... O dabar sakysi „Tu visalaik nekaltas buni” Normalu cia ko noret... Laaabai normalu... Ko dar man nedaryt?... Naujienu nebekelt?... Ir kodel visi ant manes puolat... „Valanda su Ryo”... Nu jau tikrai Tesiog atsiprasant „Uzpysot” jau... Ir ko noret...
P.S. Isreiskiau savo nuomone ir jeigu kaskas nepatinka nerasykit off topyc man tas pats... Ir labai atsiprasau uz necenzurinius zodzius ir negrazius pasisakymus, bet, kad jau prisipraset...
Vai vai vai kokie kieti :] as paprastai paklausiau, jau buvo tokia pries isvalant foruma, neprigijo, tai kam vel daryt tokia pat? Neturi ka veikt? Gal knyga paskaityknar siaip pasportuok. Nes toks jausmas kad gyveni sitam puslapy. Sorry nu bet taip yra, prispamini visur kur tik iseina, o kam? Nori pasirodyti? Ar visiem ikyret nori? Siaip lyg ir nk zmogus esi, bet kai taip darai dar stebiuosi kad kokio ispejimo ar ban negavai...
Prisiprasem? Tai dabar gaunasi, kad mes kalti ar kaip? Mes cia tokia tema sukurem? Praita kart kurei jau tokia, bet dingo forumas tai nereiskia, kad vel reikia tokias nesamones kurti.. As nesuprantu kam tu tada zaid tokiu temu nebekurti jei ju paskui pats pripazysti, kad gal ir nereikia? O tada vel iskart visi tave uzsipuola sakai.. Del to ir uzsipuola, kad vienas cia toks ir esi kuriantis nesamoningas temas, rasantis puse nereikalingu komentaru ir t.t. Jau daug kas tau tai sake ir ispejo del to, bet tu darai vistiek savo tad nieko geriau ir nenorek zmogau.