Sveiki, ši tema sukurta tam, kad jūs čia parašytumėte savo labiausiai patikusių telefonų (nors jų ir neturėjote) TOP 5. Aš pradėsiu: 1.Apple iPhone 2G (patvarumas, programinė įranga, visi telefono duomenys(tokie kaip 8GB, 128MB RAM) 2.Nokia N73 ME (garsiakalbiai, ekrano dydis, kamera, mygtuku funkionalumas) 3.Nokia N80 IE (ekranas 352x416, telefono funkcionalumas) 4.Nokia E90 communicator (lankstomas, 1ekranas 800x352,2ekranas320x240, nors senas duomenys kaip X6) 5.Sony Ericsson Xperia X10 (ekrano dydis, androidas, kamera, nu krc viskas)
P.S. Jei galit skliaustuose kaip as parasykite vienu,keliais zodziais kodel jums tie telefonai taip patiko. Tikiuosi si tema jums patiks
1. Nokia 6220c (patvarus ir geras mobiliakas, dabar guli stalciuje :] ) 2. Nokia 3200 (vienas is mano pirmuju mobiliaku. kuom man patiko: stilius) 3. Sony ericsson S500i (vienas geriausiu mano turetu mobiliaku. patiko: stilius, daug java zaidimu palaikymas ir t.t.) 4. Sony ericsson xperia arc (tokio neturejes, bet ciupinejes. o mobiliakas tai ohoho) 5. Sonim XP3 (belekaip atsparus mobiliakas, turejes)
1. iPhone 4 - greitas, gera OS, nelagina, geru žaidimus tempia 2. SE Xperia Play - telefono ir PSP hibridas, turbūt aišku, kodėl geras 3. SE Xperia Arc - tiesiog gražus ir galingas 4. Nokia N900 - gana senas telefonas, bet pamėgtas hackerių 5. 3310 - waterproof, smashproof, bulletproof, kitaip sakant, viskam atsparus :]
Na ka uzpildysiu ir pagal savo nuomone 1. iPhone 3gs(atrodo graziai, stiprus telefonas, gera os) 2. Samsung Galaxy S(isvaizda grazi, android sistema, stiprus, kaina atsiperka) (P.S. neuzilgo ji tureciau pirkti) 3. Nokia 5230(nebrangus, bet tikrai geras telefonas, jei daug is jo nereikalauji, ekranas nemazas, kamera, kad ir 2 mpx taciau gera) 4. Nokia 5130XM(ganetinai paprastas, taciau graziai atrodantis muzikinis telefonas, grojantis garsiai) 5. Nokia 6300( tiems kas nereikalauja daug funkciju, groja neblogai, ganetinai tvirtas metalinis korpusas)
Altair, tau irgi aciu... Lauksiu dar topu... P.S. Jeigu galit tikrai pasistenkit ne ant prikolo rasyt nes kai daug topu atsiras tai gal atrasime labiausiai geidziama telefona.
1. Nokia 5800 Xpress Music - labai garsiai grojantis ,žodžiu pritaikitas muzikai ir kt. pramogoms pvz.: nuotraukoms (Kamera (1) - 3,2 mpx Kamera (2) - 1.3 mpx) 2. iPhone 2G - Žaidimai ,muzika ,filmai ir t.t. 3. Nokia E7 - Išsitraukiama klaviatura ,kamera milžiniškai geros kokybės ,patinka išvaizda 4. Nokia N97 - Didelis ,išsitraukiama klaviatura ,patogus 5. Sony Ericsson X8 - Populiarus ,gera kamera ,aukštos kokybės žaidimai