Tekstas: Stovintis Subtekstas: - Tematika ( kaip maždaug turi atrodyti): Pilkas fonas su kokia grazia masina modelis nesvarbu ,o toliau ka pats sugalvosi. Nuotrauka (jeigu turite, o jei ne apibūdinkite kokia turi būti): Rezoliucija: 360x120
Žmonės, kaip jūs užsisakot, kai kurie yra juokingi, visų pirma fono aš nedarau, aš uždedu šviesas, kitas dalykas jeigu jau užsisakot, tai duokit paveikslėli normalu, o ne labai aukštą paveikslėli ir sako widescreen padaryt, kitas dalykas abstract tekstą sutalpinti į sigą galima, bet tai labai nesiderina, gali būti abstract sigas tada suprantu viską padarysiu abstract ir gerai atrodys geriau sakykit, kad tarkim užrašas apipavidalintas šviesom ten mėlyna spalva... Dar kitas dalykas neonas padarė tokia klaidą, spalva kaip n9 dangtelio, nu tai man reikia eit ieškot žiurėt kaip tas dangtelis atrodo, jūs tada bent jau nuotrauka duokit, kaip jis atrodo.... Dar kitas dalykas anketa prašau gražiai užpildyti, nuo šiol anketa, kuri bus neteisingai užpildyta bus atmetama, štai kaip turi atrodyti gražiai užpildyti anketa:
Tekstas: ViDtam Subtekstas: The Only Tematika: Juodam fone, gražiai apipavidalintas šviesom vidtam ir per brūkšni apačioje išsikirtas subtekstas, taip pat, kad būtu graži mergina apsupta gražių oranžinių šviesų. Nuotrauka: Neturiu, bet turi būti blondinė su didele krutine ir pailgais plaukais ( Arba galite numesti linką) Rezoliucija: 500x200
Ten kur nereikia tarkim nuotraukos, tokiu atvejų kai būna abstract dedam brūkšni ( JOKIU BŪDU NEPRALEISTI NEI VIENOS SKILTIES)
Skolininkai:
Chronas - 1 padėka GodXen - 2 padėkos
Perskaityk aprašymą, galite prisidėti prie manęs, manau visam mobai.lt puslapiui būtų geriau, jūs nebijokit, atsiųskit man anketas, aš jei reiks jus patreniruosiu, patarsiu, atsiųsiu reikalingus komponentus, tik nesidrovėkit