Buvo tokia tema anksčiau ,bet vat nežinau kodėl ją ištrynė. Taigi ir vėl pradėsiu daryti JAVA grajų apžvalgas. Tikiuosi dar yra tokių ,kurie dar turi mobiliaką su mygtukais arba ,kurie pavežtų tokius žaidimus. Draudžiama kurti tokią pačią temą ,norint daryti apžvalgas kartu su manimi - į AM.
1.Heroes Lore: Wind Of Soltia 10/10 2.Gangstar II: Kings Of L.A. 9.6/10 3.Assassin's Creed 9.5/10 4.Prince Of Persia: The Two Thrones 9.5/10 5.Age Of Empires III 9.4/10
Truputį aukščiau buvau parašęs penkis kolkas man geriausius žaidimus. Tai va ,dabar pasakysiu ,kodėl kaikurie iš jų tikrai verti jūsų dėmesio.
Heroes Lore: Wind Of Soltia
Pagalvojau ,kad pradėsiu nuo geriausio kolkas man žaisto žaidimo. Taigi žaidimas buvo sukurtas Korejoje 2005 metais ,bet veikė jis tik ant korėjietiškų telefonų. 2007 metais Hands-On Mobile padarė jį visiems telefonams. Taip ,žaidimui jau penki metai ,bet vistiek gera prisiminti legendą. Istorija ir apie žaidimą. Taigi ,istorija buvo labai įdomi. Žaidimą pradėjau su Ronin'u ,nes su kiti charakteriai buvo užrakinti. Buvo sunku. Žaisdavau net naktimis ,kad tik padidinti savo lygį. Bet to nepakakdavo ,turėjau vargti savaitę kol sužinojau kaip įveikti bosus arba pereiti į kokią kitą vietą (pavyzdžiui kai reikėjo su valtimi perplaukti į vandens karalystę). O kai perėjau mane kapojo monstrai. Po kiek laiko sumaniau išleisti visus pinigus Potion'ams ir patikėkit ,tai man padėjo. Nuolat save gydydamas aš iš monstrų tik ir traukiau pinigus ,o ištraukęs 40K (40 tūkst.) nusipirkau geriausią kardą. Tada jau taupiau pinigus šarvams ir labai greitai sugebėjau pereiti žaidimą su Roninu. Tada aš pagalvojau ,kad istorija su kitais charakteriais bus tą pati ,tiesiog pasikeis sunkumo lygis ,bet aš klydau! Jus neįsivaizduojat kaip mane tai pradžiugino. Naktimis nemiegojau ,kėliau lygius Aramor'ui ir Reah'ei. Perėjau visą Reah istoriją ,kurį buvo irgi nebloga. Bet tada ,kai perėjau su Reah ,sekiau Aramoro istoriją ir ji buvo sunkiausia. Tai darė žaidimą vis įdomesnį ,kol ,galiausiai aš jį perėjau. Muzika. Muzika žaidime nuostabi. Norėjau klausytis ir klausytis. Muzika darė kaikurias istorijų vietas baisesnes ir kraupesnes. Todėl niekada nežaidžiau šio žaidimo be garso. Trūkumai. Jų neradau ,nei vieno. Tai tikrai labai retas žaidimas ,panašiu į jį nėra.
Kūrėjai: Hands-On Mobile Metai: 2007 Išbandyta ant: Nokia 5220 Xpress Music ,Playstation Portable (Su JAVA emuliatorium). Įvertinimas: 10 iš 10 .
Gangstar 2: Kings Of L.A.
Žodžiu ,GTA ant mobo. Istorija. Jaunuolis Juan'as gavo neįprastą darbą. Tapo narkotiku prekeiviu ,žudiku ,sekliu ,vienu žodžiu - gangsteriu ,kuris dirbo duotą turtingolių ar gaujos vadų darbą. Apie žaidimą. Ši "Gangtar" dalis man yra įdomiausia. Įdomi istorija ,įdomus žaidimo veiksmas ,įdomios misijos ir dideli miestai. Iš tiesų antroji dalis labai skiriasi nuo pirmosios ,kuri irgi yra nebloga. Žodžiu ,pratesimas vertas dėmėsio. Kelios misijos buvo sunkios ,kartais mane jos sunervindavo kaip reikiant. Negalėjau jų pereiti 1-2 dienas ,bet vėliau sugebėdavau tai padaryti. Tokios misijos būdavo arčiau istorijos pabaigos. O šeip ,kartais užknisdavo važinėti ,nes vairuoti man nelabai sekėsi. Bet tai negadino man žaidimo ,juk tokie užknisimai kiekviename žaidime (Net ir Heroes Lore ,labai užknisdavo ,kai tave nužudydavo ir tu atsirandi vėl ten kur išsisaugojai). Taigi ,žaidimas pavyko. Gameloft tikrai pasistengė. Muzika. Muzika tikrai gera. Mašinoje nuolat grodavo koks repas ,hip-hopas ir kita gangsteriška muzika. Trūkumai: Yra. Bet labai mažas - nepatiko pats galas. Per paprastas žaidimui užbaigti ,bei pavogtas iš GTA:VCS žaidimo. Išžudyti visus pastatę ir galiausiai pagrindinį "čiuvą". Bet įvertinimo stipriai nemažinau ,nes tikrai grajus vertas dėmesio.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2009 Išbandyta ant: Nokia 5220 Xpress Music Įvertinimas: 9.6 iš 10.
Assassin's Creed
Istorija. 1191-ieji metai. Altair'as yra pažengęs žudikas. Bet vieną dieną jis nusprendė pradėti savo assassin'o karjerą nuo pradžių. Jo vadas jam davė lapelį ,kuriame surašyti priešininkų vardai ,kuriuos Altair'as turi nužudyti. Nieko nelaukdamas assassin'as leidosi į kelionę. Apie žaidimą. Labai patiko. Žaidimas nors ir yra panašus į POP (Prince Of Persia) ,bet skirtumu yra dar daugiau. Žudikas turi keturis įrankius ,kurie padeda užlipti ant namo stogų ,viršunių. Atvykęs į miestą slapstosi ,slepiasi tarp žmonių. Galiausiai ,sužino viską apie savo auką ir kai sužino pakankamai eina jos pasiimti. Taip pat patiko žaidimo laikas. Daugiau kaip ir nėra ką pasakyti. Jeigu norite ,išbandykite patys! Muzika. Muzika šiame žaidime nėra tokia svarbi. Tiesiog kartais padrąsina žaidėją žaisti toliau. Trūkumai. Žaidimas trumpokas. Už tai atimu pusę taško.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2007 Išbandyta ant: Nokia 5220 XpressMusic Įvertinimas: 9.5 iš 10.
Na ,štai mano geriausi trys žaidimai ,kuriuos perėjau po 2-3 kartus . Ačiū ,kad skaitėt.
Šiame žaidime superherojai Kapitonas Amerika, Toras, Geležinis Žmogus bei Halkas suvienys jėgas ir drauge stos į kovą su blogio jėgomis.Superherojų akiratyje netikėtai pasirodęs priešas kelia grėsmę pasaulio saugumui. Nikas Furis – tarptautinės taikos palaikymo organizacijos SHIELD vadovas suvokia, jog pasaulis, atsidūręs ant katastrofos ribos neišsivers be superherojų pagalbos. Žaidime galėsite pasirinkti iš keturių veikėju,kurie turi skirtingas ypatingas gales.Taip pat jums teks susidurti su daugybė priešų ir bosų. Žaidimo minusas kad jis yra trumpas todėl greitai pereinamas, o lygiai nėra sunkus.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia N73 Music Edition Įvertinimas: 8 iš 10.
Arazz - Kodėl taip mažai? Parašyk gi savo nuomonę ,apie žaidimo muziką ir dar ką nors ,nes labai mažai kažkaip Jokzas24 - Parašiau kolkas tik apie geriausius. O ketvirtą gangsterį tik užvakar lošti pradėjau.
Žaidimas yra nuo Gameloft. Istorija yra apie Persėją, kuris ieško savo tėvo Dzeuso, o pomirtinio gyvenimo dievas bando sukliudyti jam tai padaryti. Žaidimas yra su gera grafika ir įdomus, nors aš jo dar neperėjau, nes pastrigau ant vienos vietos (manau, kad tai kažkoks bugas). Žaidimas labai panašus į Prince of persia, bet skiriasi daug geresne grafika ir tuo, kad jame yra daug efektų. Žaidimas man patinka tuo, kad jame galima gražiai taškyti priešus. Yra du minusai - beveik neskamba muzika (skamba tik kai trenki ir t.t.) ir yra tas bugas, dėl kuriuo negaliu pereiti žaidimo.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 8 iš 10.
zinau tinklapi kur naujausi zaidai java platformai ir visom reziliucijom kiek zn negalima rasyt cia tik i pm. tai parasykit kam reik, galesit atsisiust ir padaryt apzvalga nauju game. ten telefoninis tinklapis.