Djarnai,tavo apžvalgos tai tiesiog liuks .Būtų neblogai kad atsirastų tokių žmonių kurie darytų apžvalgas kitiems telefonams,kadangi pats javos jau senai nebeturiu.
Šiaip turiu pasiūlymą, kad forume padaryt atskirą skiltį žaidimų apžvalgos, o ten padaryti temas tokias kaip android žaidimai, java, symbian, iphone žaidimai ir panašiai
Fernus - Labai ačiū! Bet kaip žinau yra emulatoriai JAVA ant androido ir iphono. Jokzas24 - Nieko atskirai nereikia kurt! Viską dedam čia ,norintys dirbti rašo man į PM. Altair - Reikia Trout'ą žadinti ,kitaip nieko nebus.
Naujienos su žaidimais:
Assassin's Creed: Revelations ar jis tikrai toks geras kaip ir pirmoji dalis? Gangstar Rio ištikrųjų yra tikras šūdas ant javos? RPG žaidimas nuo Gameloft - Dungeon Hunter III ! Heroes Lore: Zero yra geriasias 2012-ųjų metų JAVA grajus?
Taigi mano nuomonę galėsit perskaityt mano Antrame apžvalgų rinkinyje ,kurį parašysiu jau greitai!
Jokzas24 - Kol dar nepasirodė "naujasis apžvalgų pakelis" gali mėgautis Heroes Lore: Zero ,nes pataisiau aš tą žaidimą ir dar pataisiau keletą dalykėlių (su žaidimo istorija ir kt. tai nesusiję)