Deja jau pasiėmiau gunslinger. O kaip galvoji, ant ko geriau ir patogiau žaisti, ant klaviatūrinio, ar ant liečiamo telefono žaisti tą Heroes lore Zero?
Reikalingos.. 1. Naujokai susipazista su zaidimais 2. idomu paspoksot 3. Buna nematytu zaidimu... Beto man atrodo ir beto jus turite ka veikti.. gal paskaitykite forume ,,del svetaines,, atrodo sitaip vadinasi ir atlikite darba..
Jokzas24 - Aš dar jį nevisai kaip ir žaidžiu ,nes kolkas žaidžiu žaidimus ,kuriuos parodysiu antrame apžvalgų pakelyje ,bet galiu atsakyti į tavo klausimus .Žaidžiu ant Nokia 5800 Xpress Music paties taisyta versija. Pasirinkau Assassin'ą ,mano lvl šiuo metu yra tik 13-tas. Kaip jau sakiau mažai jį žaidžiu ir perėjau tik 7%. Ant šio žaidimo irgi darysiu apžvalgą ,bet tai bus truputėlį vėliau .
Dėl antro apžvalgų pakelio:
Žinau ,kad jau praėjo savaitė nuo mano apžvalgos ,bet aš manau ,kad jau pakankamai perėjau žaidimus ir galiu padaryti apžvalgą .Taigi apžvalgos bus jau rytoj!
Istorija. Raulis yra pažengęs gangsteris. Jis gerai gyvena ,turi mergina. Vieno "baliaus" metu buvo gaujos susirinkimas ir Raulis turėjo ten važiuoti. Staiga atsisėdęs į mašiną išgirdo kažkokį keistą garsą. Po akimirkos mašina sprogo ,bet Raulis išgyveno ir nutarė viską pradėti iš naujo. Apie žaidimą. Na ,istorijos pradžia šeip gan nebloga ,bet ir joje jau yra šiokia tokia nesąmonė. Nesuprantu kaip po tokio sprogimo Raulis išgyveno ,nes žaidime tas vaizdas buvo parodytas ir sprogimas buvo mašinos viduryje. Na ,gerai prie šito nesustojam. Misijos šiame žaidime buvo panašios ir labai lengvos. Šaudytis ,aišku reikėjo daug ,bet priešininkai man nedarė didelės žalos ,net būdami penkiese. Šito tikrai nesitikėjau ,nes praeitose dalyse aš tikrai jų bijojau ir buvau atsargus. Automobiliai šiame žaidime beveik nepasikeitė. Aišku ,atsirado naujas ir gražus keturratis ir žaliasis ,lėtas tankas. Bet aš nenoriu skaityti tanką kaip automobilį ,nes jis dažniausiai naudojamas kaip ginklas ir be to su juo mums pasivažinėti daug neleis ,nes tanką mes vairuosim tik dviejuose misijose. Taip pat atsirado gan neįprastas daikčiukas - Jetpack'as. Man jis nepatiko ,nes jis perkaisdavo ir reikėdavo kas penkias sekundes vėl liesti žemę. Sraigtasparnis buvo tikrai geresnis ,bet dėja šioje dalyje aš jo neradau. Taigi ,kaip sakiau misjos čia nebuvo sunkios ,bet visgi buvo tokia viena misija ir ji tikrai būtų netokia sunki jeigu "Gameloft" organizacija skirtu daugiau dėmesio policininkams. Ogi ,misija buvo tokia - reikėjo su tanku gauti tris policijos žvaigždes ,kurios reiškia jūsų pavojingumo lygį. Pagalvojau ,kad tai yra lengva ,bet kai pamačiau pačius mentus ,tai čia buvo tiesiog {CENZURA}! Jie {CENZURA} nieko nedarė ,išvis manęs negaudė ,aš su tanku šaudau į mentų važiuojančia mentų mašina ir pas mane atsiranda žvaigždė ,o tie mentai dabar mane nustoja vytis ,jie apskritai nieko nedaro ,nebent vienas mentas iš tos mašinos tik po penkių minučių išeina ir pradėda bėgt link tanko .Aišku ,aš ji turiu nužudyt ,kad pas mane atsirastų antroji žvaigždė ,bet aš ji nužudau ir {CENZURA} neatsiranda!!! Po dešimties realių minučių atvažiuoja dar vieną mentų mašina. Privažiuoja prie tanko ir vsio. DAUGIAU JIE NIEKO NET NEBANDÄ– DARYT! Kas yra šioje misijoje baisiausia? O baisiausia yra tai ,kad aš šiai misijai suknisau savo dvi gražias dieneles! Jeigu nebūtų tos misijos aš galėčiau mėgautis gražiuoju Heroes Lore: Zero! Bet tiek jau to ,kas buvo - tas buvo. Taip pat pastebėjau ,kad šioje dalyje netaisyklingai nupieštas žėmėlapis. Jie netaisyklingai nupiešti dviejose rajonose (Amazonėje ir Favelase). Tai irgi mane labai sunervino ,nes tą žiauri misija su tanku buvo viename iš šitų miestų (Favelase) . Muzika. Muzika ,tai vienintelė gera dalis ,kurią radau šiame žaidime. Ji buvo nuostabi. Su muzika problemų nebuvo išvis ,nes buvo daug radijo stočių. Trūkumai ir pastabos. Oi ,kiek jų yra daug! Silpna ir kvaila istorija ,idiotai mentai (už ką labai nekenčiu šio žaidimo) ,netaisyklingai nupieštas žemėlapis dviejuose rajonuose ,nėra malunsparnio ,negalima plaukti (nebent su motorine valtimi ,bet kol ją reik ilgai ieškot) ,lengvos misijos (išskyrus vieną) ,lengvi priešai.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2011 nuo Kristaus gimimo Išbandyta ant: Nokia 5800 Xpress Music Įvertinimas: 2 iš 10 (Niekada negalvojau ,kad toks mažas bus įvertinimas ,bet dėja nieko gero šiame žaidime neradau. Be to gameloft turbūt visą dėmesį skyrė iPhonams ir Androidams ,todėl ir visai pamiršo JAVA)
Assassin's Creed: Revelations
Istorija. Jau visiems pažįstamas assassin'as Ezio gauna naują misiją - nužudyti keletą žmonių. Jis nukeliauja į Konstantinopolį ,omanų imperijos širdį ,kurioje auga templerų armija. Taigi ,šita užduotis bus sunki. Apie žaidimą. Ech ,mažai ką pamačiau naujo nuo trečiosios (Brotherhood) dalies. Valdymas tas pats ,triukai tie patys. Bet visgi yra šiek tiek naujų dalykėlių ,pavyzdžiui tris minutes trunkantis jojimas ant arklio. Tai nėra labai įdomu ,nes tikrai nėra sunku peršokti su gražiu arkliuku visas kliutis arba atmušti puolantį karį. Kai kas išliko net nuo antros dalies. Tai yra skrydžiai ant paukščio. Viskas tas pats ,tik pagerėjo grafika. Šie skrydžiai taip pat nebuvo sunkus ,bet jie buvo ilgi ir neįdomus ,reikėjo tik tinkamu momentu paspaust migtuką ir sprogdinti priešų ginklus. Kai užduotis vyksta mieste ,tai yra įdomiau ,bet truputį nusibosta. Labai nervina kvailos kliūtis ,kurias pavyksta pereiti tik iš dešimto karto. Iš nervų tu gali sudaužyti savo telefoną arba išjungti ir ištrinti žaidimą. Bet aš taip stipriai nesinervinau ,nes tai jau buvo ir ankstesnese Assassin's Creed dalyse. Be to buvo keletą bugų ,pavyzdžiui nepaaiškinama mirtis. Tiesiog iš niekur nieko šokdamas gali mirti ore. Bet tai būdavo retai. Didžiausia problema buvo istorijos pasakojimas. Nelabai suprasdavau ,kodėl aš atvykau į šį miestą ir kodėl turiu nužudyti tą žmogų. Taip pat yra žaidime ir nesąmonės ,pavyzdžiui ,kai jus puola daug karių tu pakvieti kitą assassin'ą į pagalbą ir tas assassin'as mėto į karius granatas ,o kariai stovi prie pat tavęs. Šiuo atvėju tu turėtum nukentėti ,bet tu lieki sveikas ,o tavo priešai guli kraujo baloje. Žaidimas man nelabai patiko ,ankstesnes dalys ant JAVOS buvo geresnės ir šioje dalyje atsiranda magija ,o tai jau gadina visa žaidima ,nes iki šiol žaidimas atrodė tikroviškai ,o dabar ne. Trūkumai ir pastabos: Na ,taip jų irgi yra nemažai ir visus aš jau buvau kaip ir papasakojęs. Magija gadina žaidimą ,mažai kuo skiriasi nuo ankstesnės dalies ,nepatiko joti arklių ir dar labiau nepatiko skristi paukščių ,yra būgų ir nesąmonių.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2011 Išbandyta ant: Nokia 5800 Xpress Music Įvertinimas: 5.5 iš 10
Little Big City
Istorija. Istorijos čia nėra. Šio žaidimo tikslas pastatyti kuo įmanoma gražesni miestą. Jums padės šalia esantys kaimynai ,kitų miestų merai. Apie žaidimą. Aš mėgstu tokius žaidimus. Bet šis žaidimas mane šiek tiek nustebino. Čia nereikia laukti dviejų valandų ,kad darbininkai pastatytų rotušę ,nereikia laukti ,kol fermeriai surinks ūkio gerybes ,šiame žaidime teks laukti tik minutę ,kad pasistatytų namas ar užaugtų derlius. Žaidimas tikrai yra įdomus ,nes tikrai įdomu iš paprastos žemės daryti megamiestą ,kuriame viskas yra ir gyvena apie 20 milijonų žmonių. Bet aišku reiks pradėti nuo paprastų namelių ,bet jei žaidimui skirsite daug laiko ,tai jau po savaites turėsite miestą panašu į Vilnių ,o po dviejų miestas bus panašus į New Yorką. Bet jeigu jums tai nėra labai įdomu jus galite tiesiog vykdyti misijas ,kurios man nebuvo labai įdomios. Kiekviena misija prašo pastatyti kokį nors šlamštą ,pavydžiui pastatyk tris fermerio namelius ir šalia pasodink keturis beržus. Už misijas gauni nedidelį apdovanojimą (tūkstantį monetų ir pnš.) ,bet man tokie apdovanojimai nebuvo reikalingi ,nes statydamas ,mano manymu ,reikalingus miestui daiktus gali užsidirbti daug daugiau ,nei vykdydamas jas. Taip pat su misijom gali subjauroti miestą. Galiu pasakyti ,kad žaidimas sudėtas iš FarmVille ir Millionaire City ,nes jums reikės ir auginti maistą ,ir statyti prabangius namus. Žaidimas tikrai pritraukia ,nes aš jį įjungęs galiu prasedėti jame 4-5 valandas ,nes tikrai įdomu. Norisi pakelti lygį ir atrakinti kokį nors pastatą arba norisi gauti kuo daugiau "bašlių" (pinigų). Užvakar tik ir žaidžiau šį žaidimą. Muzika. Muzikos šiame žaidime truksta. Kūriant miestą norisi kokios nors ramios muzikytės ,bet dėja jos neradau. Aišku ,yra šiokie tokie garsai ,bet vistiek trūko. Trūkumai ir pastabos. Trūko muzikos
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 Xpress Music Įvertinimas: 9 iš 10
Vietoj Little Big City turėjo būti RPG nuo "Gameloft" "Dungeon Hunter III" ,bet šis žaidimas mane labiau pritraukė ,nei Dungeon Hunter ,todėl atsisiunčiau būtent jį.
Dėmesio: Aš dar nežinau ką galėčiau pakritikuoti trečiame apžvalgų pakelyje ,tad jus gaunat galimybė pasiūlyti man kokį žaidimą norite ,kad apžvelgčiau. Visi siūlymai temos komentaruose . Ačiū ,kad skaitėt!