Istorija:Persijos Princas išgyveno susidūrimą su smėlio demonais ir piktu sultonu, grąžindamas laiką iki pat pradžios. Lemtis nemėgsta, kai su ja yra žaidžiama, dėl to mistiškos jėgos išsikviečia Dahaka – monstrą turintį nužudyti Princą. Tam, kad viskas grįžtų į savo vėžes, Princas turi susirasti Laiko imperatorę. Kelionėje į Babiloną jo laivą užpuola keista juoda moteris su savo komanda. Princas nužudęs Shahdee (toks juodos moters vardas) susitinka su Kaileena, kuri pasako kuriame kambaryje yra Laiko imperatorė. Kambaryje neradęs jokio žmogaus, Princas pradeda aiškintis kur yra Laiko imperatorė ir pagaliau sužino jog tai yra Keileena... Apie žaidimą:„Prince of Persia:Warrion Within“ žaidimą į telefonus perkėlė, jau gana giliai savo šaknis į mobiliąsias pramogas įleidusi kompanija „Gameloft“.Žaidimas yra įdomus ir kelia teigiamas emocijas.Sunkumas pasireikš spąstais ir priešų gausa. Pradžioje atsidursite laive kuri užpuolė piratai, žinoma priešai nėra stiprus. Čia, aišku, yra ir tam tikra vieta, į kurią pataikęs, gali sukelti didžiulį sprogimą. Kai visa tai įvykdysi tinkamai, iš viršaus ant tavęs užkritęs priešininkas perkels į kitą lygį laive.Tada patenki į vandenį, atsigeri ir judi tiesiai. Grįžęs ant denio, nužudyk priešininkus ir judėk tiesiai link kapitono būstinės čia tu sutiksi pirmąjį bosą Shahdee. Bosas įveikiamas itin lengvai. Laivui sudužus atsiduriame paplūdimy musu tikslas pasiekti tvirtove.Pačioje tvirtove sutiksite laiko karalienė Kaileena kuri bandys jus parklupdyti ir neleisti ištrūkti iš jos spąstų.Žaidime sutiksime tikrai neviena bosą, bet nevienas nepriliks Dahakai.Kiek daug praleistu valandų bėgiojimui nuo Dahako.Žinoma kovodami prieš priešus ir bosu neapsieisime be ginklu, bet geriausias iš jų Water sword. Kūrėjai neleido priešų pavertimo dulkėmis paversti monotonišku, todėl pridėjo įvairių „kombo“ judesių, kurie padės jums ne kartą.
Apie žaidimą:Žaidime jums teks įveikti 13 skirtingu misijų,6 skirtinguose vietovėse.Taip pat rasite multiplayer režimą, per kuri gales žaisti iki 12 žaidėju online.Žaidimas pasižymi puikia grafika. Mano nuomone geriausias karinis žaidimas ant iOS ir Android platformos.Misijos tikrai įdomios ir nėra lengvos, bet as prisipažystu žaidimo neperėjau nes nelabai vykdžiau misijas, nes visas įdomumas multiplayer režime. Iš pradžių valdymas pasirodė sunkokas, bet prie visko priprantama.Kalbant apie multiplayer tikrai nėra lengva žaisti, nes žaidime yra rangai kuo aukštesnis tuo galima pirktis geresnius ginklus,šarvus ir įvairiausius priedus prie ginklu, todėl naujokui tikrai sunku žaisti ir rinkti taškus.Labiausiai patiko tai team battle(tai yra vienas iš online režimu 6vs6) kai su buriu įbėgti į priešininku baze ir pradedi skerdynės. Žaidimas tikrai įtraukiantis, todėl visiems kuriems patinka tokio stiliaus žaidimai su puikia grafika rekomenduoji išbandyti ši žaidimą.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2011 Išbandyta ant: iPhone 3GS ir Samsung Galaxy S2 Įvertinimas: 10 iš 10
Order & Chaos Online
Apie žaidimą:Žaidime galima pasirinkti iš keturių klasių Human, Elf, Orc, bei Undead.Žaidime išviso yra 500 questu,bet jų įvykdima pasunkina aukšto lygio žaidėjai, kurie neturėdami ką veikti žudo naujokus. Žaidime yra 1000 įvairiausiu skilu ir 2000 daiktu. Visu veikėju tikrai neteko išbandyti žaidžiau už žmones ir galiu pasakyti kad visai patiko.Lygiai kyla gan greitai ypač kai su draugais vaikštai po įvairius dungeonus.Žaidžiau neilgai gal kokia savaite ir galiu pasakyti kad čia geriausias MMORPG žaidimas ant iOS ir Android.Minusas tame kad ji 3 mėnesius galima žaisti nemokamai veliau reikia mokėti.
Istorija. Atsiranda zombiai ir jie pagrobia tavo mergą, o tu leidiesi į nuotykius ir pabaigoje ją surandi, bet tu jai nebereikalingas, nes ji pamilo zombį. Apie žaidimą. Žaidimas yra visai įdomus, man tokie žaidimai patinka. Taškai zombius, gauni pinigus, renki trofėjus, vykdai įvairias misijas, kurios yra visai įdomios. Yra labai daug įvairių ginklų. Žaidimas yra geras, nes jei tau bloga nuotaika - įsijunk šį žaidimą ir gerai pataškyk zombius. Misijos yra labai įdomios, nes jos yra įvairios: apsaugok mergą nuo zombių, gauk sau kokį dešrainį, nuvesk mergą per tamsą, taškyk zombius važiuodamas mašina ir t.t. Muzika. Muzikos beveik nebuvo. Norėjosi taškant zombius girdėti kokią baisią muzikėlę, nes zombiai buvo nebaisūs. Dar man patiko, kad buvo galima plaukioti vandenyje ir kad buvo daug salų. Trūkumai. Trūko muzikos ir man nepatiko, kad vaizdelius rodė lėtai, bet žaidimas vis tiek buvo linksmas.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 9 iš 10
Jau mėnuo praėjo nuo antro pakelio. Kažkaip visai nebuvo ką žaisti dar ir mobas buvo sulužęs. Gerai ,kad tėvas turėjo Galaxy Note ,tai dar Max Payne pagrajinau (apžvalga truputį žemiau). Šeip šis pakelis turėtų būti įkeltas prieš dvi dienas ,bet nusprendžiau padaryti jį per Jonines ,tai kad sveikinu visus Jonus ir visas Jonytes!
Max Payne Mobile
Skaitydami šią apžvalgą įsijunkite Max Payne Theme muzika ,kad būtų didesnis efektyvumas :]
Istorija. Max'as Payne'as kartą grižęs po darbo namo pastebėjo ,kad jo namo durys yra atviros. Jį apemė keistas jausmas ,tuomet jis suprato ,kad namuose yra netik jo žmona su vaiku ,bet ir nusikalteliai. Įėjęs į kambarį jis pamatė savo vaiko ir žmonos lavonus ,o tada ir pastebėjo žudikus. Payne'as išsiėmė ginklą ir atkeršijo jiems ,bet šį istorija Max'ą stipriai pakeitė... Apie žaidimą. Pamenu ,kai labai seniai dar žaisdavau šį žaidimą ir tai buvo (ir yra) vienas iš geriausių žaidimų. Istorija šeip yra labai ilga ir be galo įdomi. Šio žaidimo vienas iš kiečiausių dalykų yra laiko stabdymas. Tai labai patogu ir taip lengviau susitvarkyti su priešais. Lygiai taip pat patiko ,kad vietoj visokių filmukų ,jums parodo tokį mini-komiksą. O šeip ,kai jau tris kartus esi perėjęs šį žaidimą ant PC ,tai ant mobo nėra jau taip ir sunku. Šeip ,žaidimui truksta žemėlapio ,o tai kartais visai nežinai kur tau reikia nueiti. Tai kartais labai sunervina ir daug laiko gadina. Muzika. Muzika yra fantastiška. Ypač tą pagrindinė. Trūkumai. Žaidimas geras ,bet dėja kūrėjai nieko naujo nepridėjo ,todėl galima sakyti ,kad Max Payne Mobile yra lygiai toks pats kaip ir ant PC ,reikalingas žemėlapis ,nelabai patogus valdymas ,bei žaidimas neduoda jums tokių emocijų ,kaip Max Payne ant PC.
Kūrėjai: Rockstar Games Metai: 2012 Išbandyta ant: Samsung Galaxy Note Įvertinimas: 7.5 iš 10
Heroes Lore: Zero
Istorija. Lucian'o tėvai dingo be žinios. Po 15 metų Lucian'as randa žaliaplaukę mergaitę ,kurį papasakoja jam kas vyksta už miestelio ribų. Visur monstrai ir vien tik blogis. Tuomet Lucian'as nusprendžia padėti pasauliui atsikratyti blogio ,bei rasti tėvus. Apie žaidimą. Heroes Lore: Wind Of Soltia buvo legendinis žaidimas ant telefono. Tą patį galiu pasakyti ir apie Zero. Žaidime yra šešios klasės: Knight ,assassin ,warrior ,gunslinger ,gunblader ir elementalist. Aš žaidžiau už assassin'ą ir nesakyčiau ,kad man buvo sunku (kaip buvo apie jį apibūdinta žaidime). Kiekviena klasė turi savo ginklą ,o kai kurie ir savo šarvus. Žaidime visi šarvai ir ginklai yra parduotuvėse. Problemų su pinigais nebuvo. Tiesiog žudai monstrus ir jie tau išmeta pinigus ir aš jau turiu apie 50K. Istorija taip pat yra įdomi ,bet negaliu pasakyti ,kad yra geresne už Wind Of Soltia. Labai patiko ,kad personažas turi netik magiją ,bet ir jega ,su kurią irgi padaro keleta stiprių atakų. Sunkiausia šiame žaidime yra keltis lygį ,nes jau labai ilgai jis kelias. Lygis reikalingas tam ,kad galėtum naudoti ginklus ,bei šarvus. Žaidime taip pat yra boss'ai. Kai kurie iš tiesų yra sunkūs. Taip pat labai noriu padėkoti kūrėjams ,kad žemėlapyje parodyta kur personažui reikia nukeliauti. Kad pereiti šį žaidimą man prireikė 4-5 valandų ,bet žaidimo pabaigoje galima pasirinkti du variantus užbaigti istoriją ir ištrinti gyvenimą. Ant įdomumo aš paspaudžiau ištrinti gyvenima ir visas žaidimas pasikartojo ,bet lygis ,ginklai ir šarvai išliko. Muzika yra stipriausia žaidimo dalis. Kodėl? Jus to nesuprasit ,kol patys nepažaisit šio žaidimo. Trukumai. Nėra trukumų ,žaidimas tiesiog tobulas .
Kūrėjai: Hands-On Mobile ,EA Korea Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 10 iš 10.
Na ,štai ,bet dėja trečio žaidimo neišvysite ,neturėjau aš laiko ,bei noro jau kažką daugiau žaisti ,juk vasara ,bei geras oras ,tad nėr ko sedėt prie PC ir mobo. Ketvirtas pakelis išeis liepos mėnesį. Rašykit kokius žaidimus noretumėte ,kad aš apžvelgčiau šioje temoje. Geros šventės!
Djarnai, tavo apžvalgos yra super! Tikriausiai šiame tinklapyje nėra nei vieno žmogaus, kuris taip gerai darytų apžvalgas, kaip tu. Dėl Heroes Lore: Zero aš tau visiškai pritariu, nes irgi perėjau šį gerą žaidimą. Bet turiu kelis klausimėlius: Kokių gerų žaidimų man galėtum pasiūlyti pagrainyti ant 5800? Ir nežinai, ant Heroes Lore: Zero pabaigoje tas padaras su sparnais mirė kartu su ta žaliaplauke merga?