Dėmėsio! Ketvirtas apžvalgų pakelis išeis liepa. Pakelyje bus net keturios apžvalgos: The Amazing Spider-Man (2012) ,California Gold Rush Bonanza (2010) ,Fifa 13 (2012)! O taip pat ir ant Android neseniai išleistas Grand Theft Auto III Mobile (2012).
Paskutiniu metu su savo mobu bendrauju vis mažiau. Nėra įspudingų programų ,geru JAVA žaidimų. Tas pats ir su PC. Na, bent jau internete galima tyliai pasedėti ir pabandyti paieškoti gerų grajų arba šeip kuo nors užsiimti. Šį kartą man į rankas pakliuvo The Amazing Spider-man ,California Gold Rush: Bonanza ir trečiasis GTA ,kurį perkėlė ant Android. Taigi ,pristatau jums šiuos žaidimus.
The Amazing Spider-man
Na ,žmogus voras yra vienas iš geriausių super-herojų ,kuris atėjo dar iš tolimųjų 1950-ųjų metų. Kas dešimtmetį šis herojus garsėjo ir garsėjo. Šių metų vasara žmogus voras ypač išgarsėjo ,kadangi buvo sukurtas filmas ir žaidimas ant daugelio konsolių ,PC ,iPhone/iPod ,na ir aišku Gameloft jį sukurė ant Javos. Ant PC šis žaidimas man pasirodė įspudingas ,aišku aš jo nežaidžiau (apie problemą su PC jau kažkur minėjau) ,bet visgi tas žaidimas atrodė spalvingas ir gražus. iPhone/iPad su PC nesulyginsi ,ką jau kalbėt apie PS3 ar Xbox ,bet ant šių apple šedevrų žaidimas atrodė nuobodus. JAVA versija nuvylė labiausiai. Aišku ,nieko įspudingo aš ir nelaukiau ,bet manau ,kad kūrėjams dabar JAVA rupi mažiausiai. Palyginus su Toxic City (ankstesnė Spider-man dalis ant JAVOS ,kuri buvo išleista 2009 metais nuo Gameloft kompanijos) šis žaidimas buvo nuobodus ,neįdomus ,nesąmoningas ir nepatogus. Nuobodus jis buvo gal todėl ,kad priešai beveik nesikeitė ir kaikurie lygiai įgrisdavo savo sunkumu. Neįdomus jis buvo todėl ,kad žaidime yra tik vienas pagr. priešas - Sandman'as ,nors aš laukiau ir kitų (pvz.: Rhyno ,Venom ,Green Goblin). O žaidimo nesąmoningumas mane tiesiog juokino. Aš tiesiog negalėjau įsivaizduoti ,kodėl nusikalteliai pagrobia merginas. Juk iš to jokios prasmės nėra. Ir kodėl nusikaltėliai laiko jas ant namo stogų? Lygiai taip pat kiekviename lygyje jus rasite fotoaparatus ,kurie leis jums nusifotografuoti ,tik vat neikas nežino kam to reikia. Galiausiai ,aš nusivyliau šiuo žaidimų ir tiesą sakant neperėjau jo ,nes man jo žaist visai nesinorėjo ir tai dar kartą įrodo ,kad man buvo nuobodu.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 4 iš 10
Nors pagal mano žodžius šis žaidimas vertas 0 ,bet visgi pas jį yra keletą pliusų ,tad labai aš jau šio grajaus nebarsiu.
California Gold Rush: Bonanza
Na ,štai ,dar vienas įspudingas žaidimukas nuo Digital Chocolate. Žaidimo esmė yra per tam tikrą laiką rasti kuo daugiau aukso ir iškelt jį į paviršių. Iš viso žaidime yra apie 30 lygių ir už kiekvieno perejimą jus gaunate įvertinima žvaigždėmis. Aišku ,žaidimas man iškart priminė Minecraft ,todėl truputį juo pasidomėjau. Žodžiu ,žaidimas yra neblogas ,bet visgi yra keli minusai. Žaidimas yra per lengvas ,man sunkumu jokiu neiškilo ,aš vistiek sugebėdavau išnešti tinkamą aukso kiekį ,tad visus lygius perėjau iš pirmo karto. Labai užknisdavo visokie šikšnosparniai ,kurie trukdė žaisti. Na ,ir paskutinis minusas - lygiai labai pasikartodavo. Daugiau nieko apie žaidimą papasakoti negaliu ,nes tai tiesiog toks paprastas grajus laikui tempti.
Kūrėjai: Digital Chocolate Metai: 2010 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 7 iš 10
Siulau Minecraft gerbėjams .
Grand Theft Auto III Android
Na ,manau dauguma iš jūsų žaidė šį šedevrą ant PC. Vienu žodžiu ,žaidimas yra toks pats kaip ir ant PC ,tiesiog liečiamoj formoj. Jis nei kiek nepasikeitė per 10 metų ,bet visgi jį žaisti dar yra įdomu. Misijos visos išliko ,na ,ir aišku siužetas toks pats. Nieko naujo ,todėl žaisti šį žaidimą bus truputį nuobodu. Žaidimas patiko. Valdymas buvo patogus ,o misijos nekėlė problemų. Tai ,kad galiu pasakyti ,jog žaidimas pavyko. Daugiau nieko apie grajų naujo negaliu pasakyt ,nes daug kas jį esat išbandę ,bei žaidę ant PC.
Kūrėjai: Rockstar Games Metai: 2011 Išbandyta ant: Samsung Galaxy S II Įvertinimas: 9 iš 10.
Štai ir pasibaigė apžvalgų pakelis. Dėja ,bet šioje apžvalgoje buvau žadėjęs apžvelgti naujus simsus ,bet EA Mobile vėluoja su naujom žaidimo versijom. Taigi naujus simsus išvysime šią vasarą ,o tie kas turi 240x320 rezoliucijos mobiliaką jau gali siųstis Sims 3: Supernatural iš mūsų tinklalapio. Na ,o aš palauksiu .
Bet aš su jumis dar neatsisveikinu ,nes noriu jums pasakyti geras naujienas:
Žaidimų naujienos
Tikriausiai jus jau matėte FF3 ant Android ,kuris buvo išleistas visai neseniai (Birželio 27-ąją). Džiugi naujiena ,kompanija Square Enix taip pat perleis trečią Final Fantasy dalį ant Javos ir jus vėl galėsite prisiminti senus laikus arba prisiminti kiek laiko jus sugadinote ant ankstesnių dalių . Žaidimas ant Javos pasirodys jau šiais metais ,tikriausiai rudenį ,o gal ir paskutinio vasaros mėnesio metu!
Žaidimas pasirodė tik ant 240x320 rezoliucijos ,tad nevisi juo gali pasidžiaugt. EA Mobile tikriausiai ištaisys visas klaidas iki rudens ir tada jau parodys tikrą futbolą ant Javos ,o rugsėjį ir ant PC.
Štai tokias naujienas turime. Na ,o dabar jau galiu pasakyti ,kad viską užbaigiau ir laikui bėgant jus išvysite naują apžvalgų pakelį su naujais žaidimukais . Iki!