Sveiki, gal galite patarti kokių gerų žaidimų ant PC. Tinka bet kokie.
Mano PC: 2.33GHz (2 branduoliai), 2GB ram, geforce 210 vaizdo plokštė (ant jos dežutės rašo "Memory 512MB" bet dar "Turbocache to 1GB", pats kompas rodo kad 1GB yra).
Na aš dabar žaidžiu tokius: NFS: Shift, Minecraft, Left 4 dead, Portal 2 ir HL2 ir labai retai CSS. Bet vistiek pabandysiu ir kitus pasiulytus žaidimus.
Plants vs Zombies įdomus žaidimukas laikui pratempti yra. NFS: Undercover, Pro Street, Carbon, Most wanted (ar kaip jis rašosi ten).Na iš bėdos gali ir Underground palošti bet tik tiek, kad jis senas, bet įdomus.
Pabandyk World of Warcraft (net ant mano 7 metu senuko pc jisai veike), Aion (sprendziu, kad veiks, nes directX 9 dar turiu savo senajame pc, Cabal irgi turetu veikt, tik manes jis kazko labai nepritrauke, Minecraft (sprendiant kad pas tave 32bit windowsai turetu but, tai javos lago neturetu jaustis. Dar pabandyk Sacred ir Sacred:Underworld (labai neblogas valdymas, bei pats zaidimas, deja mano pc jau per galingas sitam zaidimui, ant vistos ir xp eina, ant 7 jau nebe, o Underworld tik ant 32bit)
Portal:Prelude yra tox kaip modas, nu ispradziu pereik pirma portal tada Prelude tada 2 jej tau istorija idomi tai nesveikai geras geimas zinok, man ciuju uz half-life vos negeresnis beveik