sveiki :] gal yra zaidzianciu zaidimus? ir patartu kokiu geru game? dabar siunciuosi la noire turiu BF3 mw3 D crysis. tai tesiog nebezinau ka dar galiu siustis. skyrim gal. na patarkit kokiu nauju ir galingu zaidimu dekuj. ( jokiu valves kureju ir panasiu. tik rimtesnius ir su daug daug veiksmo D }
Parsisiunčiau Starcraft II ,tai grajus kietas. Taip pat neseniai parsisiunčiau Need For Speed World ,tai lakstau dabar online ,be to boost neseniai dalino
Aš tai kai žaidžiu, tai dažniausiai MMORPG pas mane būna. O šiaip tai būtinai Mafia 2 pažaisk, CoD Black Ops patiko. Hmm.. Kas čia dar. Ai va Max Payne 3 neblogas.
max payne 25gb daugoka Cod mw3 perejau ir katik suzinojau kad visos dalis susijusios DD nfs run nesamone nes visikai ne toks koio tikejausi maciau apzvalga. pasidare kaip colin macray ralis (sake taip) man geimu reik itraukenciu grafika butu gerai kad ne keturkampiu is naujesniu game su geresne grafika.. veiksmo kazka kad nenobodu butu ir vietoj sedet nereiktu
Far Cry 3 Grand Theft Auto V (O gal ir 2013 ) Assassin's Creed III Medal Of Honor: Warfighter Darksiders II ShootMania Storm Fifa 13 Need For Speed: Most Wanted 2 Halo 4 Battlefield 3: Close Quarters Watch Dogs DMC
Bet man laukiamiausias yra Bioshock: Infinite ,kuris pasirodys 2013 m. Vasario pabaigoje Kolkas gali išbandyti naują Prototype 2 arba išbandyk CS: GO
Gal kas nors zino kokiu dar geru game is esamu dabar? kad ir 2008 metu bet kad idomu. ir kaip manot ar mass effect visas dalis verta siustis? beja katik instaliavau L.A noire begu zet