sveiki, nutiko taip, anksciau kiek losdavau zaidimus neisijungdavo dabar net normaliai nieko palost negaliu kompas išsijungia pats tesiog. pwz zaidi zaidima ir jis isijunge po kokiu 30min {pirma kart ijungus pc} o po to dazneja. galvoju kad kaista ir seip buna apacia ties ramais karsta bet kodel anksciau taip nebuvo? biski prasiurbiau vintiletoriu. tai kol kas galvoju kad kaista arba windows problema gal patartumete ka? kompas yra loptopas ACER ASPIRE 5737Z. sorry klaidas ir jie ko nesupratot sakykit stengsiuos paaiskint ka parasiau ar turejau minti. j. dekuj uz pagalba negaila bus +10 ir komentaro dar dekuj paspaust
visu pirma dbr vasara lauke +30 tai kaista procesorius kol galiausiai isijungia ir man taip buna bet pas mane stalinis o laptopas tai nzn kazkoki ausinimo stova gal galima nusipirkt
jomajo praeita vasara irgi tiek buvo bet neisijunginejo. ir beto pas mane db vesiau biski net nezinau bijau kazka geresnio palost isijungia nervina. tai zadu nest i taisykla tegul ten tvarko. ar yra kokiu budu sutvarkyt?
tai zodziu kaip supratau ner šansu pačiam? [ardyt loptop nelabai noriu bandziau kazkas neatsikeel ir tesiog nenoriu visai sugadint jie butu stacionarus visai kitas reikalas ]
1. Tai vaizdo plokste. Ji pakaitus gali issijungti ir privetst kompa persikrauti. Zinoma jei pastebejai problemas su teksturomis.
2. Procesorius. A. Labai uzsineses. Tai trugdo vedinti ir uzkaitus issijungia. B. procesoriaus sutepimas (nezinau kaip vadinas) tai yra tokia medziaga kuris yra suteptas procesorius ir tai neduoda jam stipriai uzkaisti ir visada atvesina vedinant.
Asmeniskai as turejau pan problema kaip parasiau 2B punkte. Man taip pat buvo kad tiesiog uz valandos ar pusvalandzio isijungus zaidima issijungdavo. Savo pc buvau visa dalim papyles viska isvales bet tai pridejo vos papildomu 10 min iki issijungimo. Nunesiau i taisykla (garantinis) tai padare testuka patvirtino kad kaista procesorius. Issarde ir pasirodo nuo intensyviu zaidimu iskepiau ta skysti ar guma kad ir kas ten yra. Sutepe naujai ir jau namo grizes galejau toliau zaist.
Apie tą sutepimą, tai kiek žinau jis yra tik stacionaruose (prie procesoriaus kaip ir priklyjuotas "šaldytuvas", o laptopuose nežinau...), nebent tu apie kitką kalbi.
P.S. jei procesorius yra uždulkėjęs nei cooling pad'as daug naudos neturės.