vaizdo plokstei problemu nepastebejau nes zaidus velka dar visus ir texturos nesikraipo tai tikriausei procas. tai net naujo gali reiket ar kaip? o koks ten skystis tiksliau gali pasakyt?Ezio
Kad kaista gali buti kelios bedos.
1. Tai vaizdo plokste. Ji pakaitus gali issijungti ir privetst kompa persikrauti. Zinoma jei pastebejai problemas su teksturomis.
2. Procesorius.
A. Labai uzsineses. Tai trugdo vedinti ir uzkaitus issijungia.
B. procesoriaus sutepimas (nezinau kaip vadinas) tai yra tokia medziaga kuris yra suteptas procesorius ir tai neduoda jam stipriai uzkaisti ir visada atvesina vedinant.
Asmeniskai as turejau pan problema kaip parasiau 2B punkte. Man taip pat buvo kad tiesiog uz valandos ar pusvalandzio isijungus zaidima issijungdavo. Savo pc buvau visa dalim papyles viska isvales bet tai pridejo vos papildomu 10 min iki issijungimo. Nunesiau i taisykla (garantinis) tai padare testuka patvirtino kad kaista procesorius. Issarde ir pasirodo nuo intensyviu zaidimu iskepiau ta skysti ar guma kad ir kas ten yra. Sutepe naujai ir jau namo grizes galejau toliau zaist.
viskas active. ir pas amne w7 lietuviski :] tai ten gaming mode ijunktas tas vesinimas normaliai viskas bet as visad paskirstyta plana renkuosi gal db gaming kai pasirinksiu pades. dekuj lekiu ziuretManvisツ
Visų pirmą, jei Windows 7 (manau kad taip), paspauskit apačioj ant baterijos ženklo, tada more power options, susiraskit savo baterijos planą, paspauskit ant jo, eikit į Advanced power settings > Processor power management > System cooling policy ir įsitikinkit, kad pažymėta Active. Tada bent aš naudoju MSI Afterburner, su kuria labai patogu reguliuoti vaizdo plokštės dažnį ir aušintuvo greitį. Pas mane irgi kompas labai kaisdavo prieš tai padarant, kartais netgi perkaisdavo ir išsijungdavo.
Taip pat siūlau iš kokio Lego ar dar bet ko pasidaryti kaip ir stovelį laptopui, kad jo dugnas būtų truputį pasikėlęs nuo stalo, ne visai prisiglaudęs, nes užsikemša taip kai kurios ventiliacijos angos ir dėl to gali labiau kaisti.