sveiki, žadu pirkti galingesni kompiuteri gal galite patart koki iki 2000LTL kad butu gera vaizduske ir procas kazko tokio noreciau kad dual core 2,2ghz ar daugiau vaizduske geforce gtx 600 serijos nu zodžiu žaidimam skirto kiek ziurinejau pardotuvese buvo panasiu ir intike bet gal kokybiska koki ir gera padesit išsirinkt?
mano nuomone jei nori tik zaidimam skirto, tai jami xbox360 arba lauki xbox720 ir rami galva bent 5 metus bus, o seip jei imi toki loptopa su tokia vaizdo korta, tai nusipirksi ne gera preke, o tikra problema, pasiskaityk ka raso apie tokios serijos geforce http://faceit.lt/2012/geforce-gtx-600-turi-problemu/ mano nuomone imk su ATI radeon HD is naujesniu seriju korta ir veiks sparciai ir sklandziai, tik arma2 aisku negalesi zaisti, nes jis nera optimizuotas ant ATI vaizdo kortos, o seip su ATI geresnis performance bent jau man. ir beje loptopai ne zaidimams, jau geriau pirk pc normalu, nes suges vaizdo korta ir teks keisti visa motinine nes pas loptopus ten daug detaliu yra integruota ir ju taisymas brangus, o pc sugenda detale, pasikeiti ir rami galva
tai numeskit linku . odel stacionariu tai zinua kad 2000 galima paimt geru bet ekranai ir pns susidejus gausis virs o uz kokius 200 ar 300 ekrano nrml nenusipirksi nes noriu ir ekrano is geresniu o ne kad prilipes vos matysi ar spalvu trukumas bus koks