Sveiki turiu didele beda del ebay pirkimo pries daugiau negu savaite apmokejau visa suma uz preke per ebay. ji buvo issiusta sekancia diena, pardavejas turi laaabai dideli feedbacka ir tikrai issiunte. bet iviko klaida ir kiek supratau ant siuntinio buvo uzrasitas mano adresas bet visos lietuviskos raides kaip ė,ų ir panasiai buvo pakeistos "?". ar as gausiu siuntini ir ar tai kanors keicia? bijau kad siuntinio nesulauksiu
Sveikas. Į Lietuvą tikrai turėtų ateiti. O jei ten tavo varde, adrese yra lietuviškų raidžių, tai gali būt kad siuntinys paklaidžios po LT. Man panaši situacija buvo. Aš siunčiaus iš ebėjaus, tai dar specialiai telefono numerį savo daviau... Tai siuntinys atsidūrė pas mane.. Nežinau kaip būtų buvę.. BEt gal turėtum gaut
o po kiek laiko atvyko? jau daugiau negu savaite praejo . tai mano pirmas pirkinis is ebay taigi laukiu jo... jei nebus daugiau problemu ir gausiu siuntini ketinu daugiau pirkti
bet cia nera free shiping. Siuncia is anglijos ir mokejau 3svarus uz siuntima. buvo parasyta kad bus atsiusta 13diena bet jau 2dienos ir nieko... nesuprantu tai ir galvoju ar tie "?" daro kokia itaka tam? juk siucia pagal zip koda ar ne?