Sveiki, nusprendžiau sukurti tokią temą kurioje bus aprašomi ne senesni kaip trijų mėnėsių žaidimai Android platformoje. Sukursiu komandą kuri man padės kelti žaidimų aprašimus nes vienas tikrai nesusitvarkyčiau norintis rašykit Asmenines Žinutes. Komandos Nariams Būtina tiesiog nemažai mokėti Anglų kalbą. Komandos Nariai: Artis (Lyderis) AnDrOiDaS (Pradedantysis) iCoffee (Naujokas)
OFF TOPIC TRINAMI O JŲ AUTORIAI BAUDŽIAMI!
Nerašyti daugiau kaip dviejų komentarų ir nerašyti tokių kaip: geras, gaila mano telefonas nepaveža ir panašiai. Na gerai pradėsiu pirmuoju aprašimu:
Spalio pabaigoje buvo išleistas naujas žaidimas Android platformoje tai Need For Speed Most Wanted. Manau visi esate girdėję šį pavadinimą nes žaidimas jau gan senokai yra ant kompiuterių. Mano telefonas per silpnas tokiems žaidimams tai pats nesu bandęs bet esu skaitęs nemažai aprašimų ir žiūrėjau daug video. Grafika tiesiog stulbinanti o pats žaidimas nelabai skiriasi nuo kompiuterinės versijos. Žaidime veiksmas vyksta labai greit kad net neturite laiko atsikvėpti. Žaidimas reikalauja Tegra 3. Video rasite paspaudę čia --> https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xhcJlcGuovU Atsiprašau už trumpą aprašimą daug informacijos neišėjo gauti.
Grand Theft Auto: Vice City sukako 10 metų, 2002 spalio 29. stulbinantys veikėjų įgarsinimas, satyriškas žvilgsnis į 8 dešimtmečio kultūrą ir Majamio miesto kopija pastūmėjo atvirojo pasaulio žaidimų seriją į kitą lygį. Taigi, jubiliejaus proga bus pristatyti niekur nematyti „Artwork“ darbai ir visiškai nauji „trailer’iai“, kuriuos bus žymiausios žaidimo scenos ir muzika.
Rayman Jungle Run Visiem gerai žinomas žaidimas Rayman Praita menėsį Google Play surinko netgi 25 billionų parsisiuntimų. Jungle Run's turi 40 leveliu per kuriuos turėsite gerai startuoti kad gerai begtumėte. Žaidima sukurė Ubisoft kompanija. Tiesiog parsisiūskite ir išbandykite patys.