Na kaip, jau yra minciu, tvirtinsiu naujienas, foruma "valysiu" reiketu diskusiju skilties...Fiora
Mano nuomone yra tokia : kad reikia nusipelnyti admin ir laukti, kol tave pati kas nors pastebes ir tau ji duos, o ne klausineti zmoniu " ar noretumet, kad tapciau adminu " . Gal butum ir geras adminas, bet suprask toki dalyka, kartais jaunoj galvelej susviecia visokiu dalyku, todel patiketi didele galia jaunam zmogui tikrai negalima. Plius mano manymu ir dabartiniai adminai susitvarko su viskuo kuo puikiausiai. Mano klausimas yra tik vienas: Ar tu tikrai tikiesi susitvarkyti su tokia atsakomybe? Ir jei galetum, ka pakeistum / naujo sukurtum siam tinklapiui?
Man tiesiog pasiūlė tapti adminu, taigi laukiu kitų nuomonės.Altair
Užtenka ir dabar mūsų adminų kiek yra, susitvarkom gerai.
O tau nesiūlau ir nemanau, kad reikia admino. Visų pirma esi dar jaunas. Antra - nemačiau tavo naujienų, tad neaišku ar moki dėti jas, ką jau kalbėti apie tvirtinimą. Trečia - man labai nepatinka kai žmogus norintis tapti adminu kuria forume temą ar jis vertas, ką kiti mano. Man tai atrodo vos ne kaip koks nardymas prieš visus, kad tik įtikti. Lygiai taip pat androidas buvo padaręs ir kaip jam baigėsi manau atsimeni?
Tad mano nuomonė tokia
Suprasciau dar kad turetum super originaliu ideju, moketum programuoti ar dar kokiu privalumu, kuriais galetum padeti tinklapiui, bet tavoji mintis, kad "jau yra minciu" parodo tik tai, kad tu nesi nieko sugalvojes ir butum eiliniu adminu, arba isvis nieko neveiktum ir tik vaizduotum kazka. (na atleisk, bet toks ispudis susidaro, kad bandai patekti i adminus vien del "titulo" )
Na kaip, jau yra minciu, tvirtinsiu naujienas, foruma "valysiu" reiketu diskusiju skilties...Fiora
Mano nuomone yra tokia : kad reikia nusipelnyti admin ir laukti, kol tave pati kas nors pastebes ir tau ji duos, o ne klausineti zmoniu " ar noretumet, kad tapciau adminu " . Gal butum ir geras adminas, bet suprask toki dalyka, kartais jaunoj galvelej susviecia visokiu dalyku, todel patiketi didele galia jaunam zmogui tikrai negalima. Plius mano manymu ir dabartiniai adminai susitvarko su viskuo kuo puikiausiai. Mano klausimas yra tik vienas: Ar tu tikrai tikiesi susitvarkyti su tokia atsakomybe? Ir jei galetum, ka pakeistum / naujo sukurtum siam tinklapiui?
iFuon