Nedaro vienodų sakai. Paimk jų pigesnius modelius, pradėk nuo S1 ir žiūrėk visokius Ace. Jie turbūt laaaaaabai skiriasi :]Altair
Nu bet iphone dizainas atsiprašau visai :] iš priekio visi vienodi, o iš galo irgi ne ką skiriasi. Samsung bent jau vienodo pastoviai nedaro dizaino
Kam kiesti kažką, kas nuo pat pradžių geras?Altair
O dabar paimkim iphone nuo pačio pirmo iki 4s jie turbūt irgi laaaaaabai skirtingai atrodo ane? :] tiesiog afigienas dizainas tiek metų vienodas :] o tavo nuostabusis 5 šiek tiek pailgintas, very excelent job Sherlock
Kas pirmoj?
Ne iPhone antroj vietoj pas mane. Bet jau tik negink Samsungų dizaino, kuris yra tikrai baisus. Visas internetas taip mano.
Manvisツ
Jau kuo kuo, bet dizaino prasme tai Samsungam slėptis į krūmus. Net nėra ką lygint, nors ir Huaiwei ne iš gražiausių.
Tai graziausias pagal tave butu koks iphone 5, ane?
civiliokas
Manvisツ
Nu nep*sk proto... Pažiūrėk kas darosi po Samsung Galaxy SIIIAltair
Nu bet iphone dizainas atsiprašau visai :] iš priekio visi vienodi, o iš galo irgi ne ką skiriasi. Samsung bent jau vienodo pastoviai nedaro dizaino
Alienware Android Phone Tik gaila, kad prekyboje jis niekada nepasirodė
Kas pirmoj? iFuon
Ne iPhone antroj vietoj pas mane. Bet jau tik negink Samsungų dizaino, kuris yra tikrai baisus. Visas internetas taip mano.
Manvisツ
Jau kuo kuo, bet dizaino prasme tai Samsungam slėptis į krūmus. Net nėra ką lygint, nors ir Huaiwei ne iš gražiausių.
Tai graziausias pagal tave butu koks iphone 5, ane?
civiliokas
Manvisツ