Nestūmk... Kokybė laaaabaaai gera.FatalaS
Beats audio overpriced sh*t tas pats kaip apple (mano nuomone) is rimtesniu muzikos ausiniu siulyciau ka nors is sennheiser.Dar i creative ausines pasidairyk.
Skelbimuose ten daugiau nei puse yra fake , tai net nenoriu rizikuoti.
Beats audio overpriced sh*t tas pats kaip apple (mano nuomone) is rimtesniu muzikos ausiniu siulyciau ka nors is sennheiser.Dar i creative ausines pasidairyk.
Piktas dėdė
Nueik kur nors originala isbandyk. tada jau kai susitiksit ismegink ana
Skelbimuose ten daugiau nei puse yra fake , tai net nenoriu rizikuoti.
Piktas dėdė
Po kolkas nusiziurejes esu Pioneer SE-M390 , Topo centre 99 lt.
WiLDeR
Maciau skelbimuose uz 25 litus , bet zinai , nenoriu rizikuoti kad neveiks normaliai su mano galaxy s2 , gi visaip buna su skirtingom ausinem .Ezio
Aš turiu originalias Apple airpod ausines, ir tas kas sako kad per didele kaina tai tiesiog negalit jų įpirkti, nes ausinės tikrai geros ir patogios, dėja ne su visais prietaisais gražiai bendrauja, skelbimuose dauguma pigios padielkos iš kiniečiu, kuriu kaina internete apie 2-3 $ o kaina uždėta kaip originalių, bėda ta, kad net atskirti sunku. Nebent perki licenzijuotoje parduotuvėje.