Registruokis į PayPal ir ten, kur prašys, suvesk savo kortelės duomenis. Turi veikti.moddingholic
tai gal kas pasakis kokia man kortele užsisakyt reikia ? kuria galečiau laisvai naudotis per ebay be jokiu verify'ingu ? pas mane saskaita seb, o kortele visa electron...Gali pirkti nieko neverifyin'ęs, iš FoxBox tik persivesk pinigų.FatalaS
Tai as neturiu tos specialios korteles bet turiu paypal del to ir klausiu ar galima tiesiog per paypal moketi be korteles susietos su paypal.Nes paypal gali susikurti www.paypal.com irases savo email,password ir kt duomenis ,o kortele sukuriant paypal sask. nebutina ,bet ar tikrai eina pirkt is ebay su neverifed paypalu ir ar reikia 100% teisingu duomenu paypale ar uztenka tik perkant ebay teisingus duomenis rasyt?
P.S. Kaip ten su tais muitais nieko nesuprantu?Paaiskinkit.
Su muitais yra paprastai. Jei siuntiesi prekes ne iš ES ir jų vertė didesnė nei, jei gerai atsimenu, 70 litų, turi sumokėti PVM, kuris yra 21% nuo prekės vertės.
Su muitais ten yra kitaip, man atrodo, nuo didesnės sumos jis atsiranda ir muito procentai daug mažesni.
Manvisツ
Aišku gali, tik mokestis ten bus keli litai per metusmoddingholic
tai nors mano pinigai seb'e yra as galiu pvz imt is swedbanko ta mastercard web ?
moddingholic
tai ciuju pasidarysiu mastercard web arba visa virtuon, paypal susikuriau liko tik korteles nr surasyt. Beto kaip man paypale telefono nr parasyt ? Ir kaip man reikės prekes pasiimt is pasto ar kaip ?