Jau visiem pabodusi, skaudi tema, bet aš tiesiog nerandu tinkamo atsakymo. Kas geriau? Xbox'as ar Playstation'as? Kai kurie sako, kad Xbox'as turi patogesnį valdymo pultelį, kiti sako, jog PlayStation turi geresnę grafiką. Bet suprasti kurį konsolė geresnė labai sunku, kadangi galiausiai visi vienas ant kito pradeda "stūmt". Jūs dabar galite parašyti, kad abi konsolės geros arba kiekvienam sava dežė patinka, bet jos gi skiriasi. Trumpiau sakant, tiesiog parašykite kurį konsolė geresnė ir trumpai argumentuokite kodėl. Dėkui .
Kaip gali nezinot kuria konsole rinksies? Gi yra akivaizdus ir dideli skirtumai tarp ju . Didziausias skirtumas ju zaidimai , pvz Xbox turi Forza , PS turi Gran Turismo ir t.t. Xbox Live mokamas , PSN nemokamas. Skirtingi pulteliai ir konsoliu isvaizda ir t.t.
WiLDeR, labai paprastai. Jos skiriasi, reiškia viena iš jų yra geresnė. Pasirinkti aš aišku galiu, bet tame ir esmė, kad aš noriu, kad jūs man padėtumėte išsirinkti konsolę. Kitaip sakant, noriu žmonių nuomonės.