sveiki turiu beda del motorola droid 3 ar vutu imanoma i ji irasyt jelly bean ar butu galima ji sulietuvinti ir kaip pajunkti interneta ant ho nes wi-fi visur tai nera tai uzsisakes interneta esu bet man neveikia netas tai net neisivaizduoju ka daryti gal kas padetumet. labai buciau dekingas
Sveikas. Irasyt jb imanoma tik su rom, nes oficialaus tavasis neturi, jei neklystu. Kiekvienam rom yra lt kalba. O del intiko daryk taip. Tikriausiai pas tave nera ivesto APN. Gaila bet nezinau tavo tinklo. Jei bite, tele 2 ar omnitel tada vesk i google viena is ju ir prirasyk apn pvz tele2 apn. Paskui susikursi apn ir dziaugsies intiku
Tai ta beda ir yra kad as ta apn susikuriu bet kai pajungiu tela is naujo jis man pradingsta o kai bandau sukurt nerodo kad buciau sukures o duoda jei bunu pvz gamintojo duomenis perases
yra trys pasirinkimai: global, cdma (ten isvis nesigaudau), gsm/umts (ten galima pasirinkt koki tinkla ta apn vest ir pns) tai as pasirinkau global ir man buvo pasijunges netas bet issikrove telas ir kai pajungiau vel dingo