Bandziau neduoda.">Creative
Per interneto narsykle pabandyk.
Na jau bandziau,pas mane irgi telefe stovi el.Pastas ir Gmail,bet niekaop neduoda ivesti,tik galima sukurti naujus,arba naudoti esamaArtis
Na pas mane telefone yra dvi skirtingos programos: El. Paštas ir Gmail. Pabandyk per El. Paštą pasijungti. Jeigu rasiu per Google Play, duosiu linką.
Na issiaiskinau viena,galima tik pasidaryti,kad is senosios Gmail paskyros peradresuotu i nauja paskyra,kuria tu naudoji savo ismaniajame telefone,tik ka isbandziau veikia,pasiskaityk cia https://support.google.com/mail/answer/10957?hl=lt&ref_topic=3394220Sega
Sveiki. Noreciau paklausti jusu,daleiskime nusipirkau nauja ismanuji telefona,kad nadociausi telefone Google Play paslaugomis turejau susikurti nauja Gmail paskyra,nes mano senai turetos senos Gmail paskyros neleido telefone registruoti,nes rase,kad ta paskyra jau kazkas naudoja,dabar yra labai nepatogu,kai i sena Gmail paskyra gauni e.laiskus,o telefone negali ju perziureti,nes tiesiog negali prie senos paskyros prisijungti,klausymas butu toks,ar yra koks appsas,ar dar koks velniai zino budas,kad galima butu telefone gauti ir perziureti senos Gmail paskyros e.pasta,manau supratote,ko as norejau paklausti.
Na nera uz ka,bet dziugu kazkam pagelbeti.Sega
Dekoju nors uz tai,dabar nors gausiu e.pasta i telefa,isbandziau siuos nustatymus viskas veikia,dekoju Roli72,eilini karta tu man pagelbeji.