Dirbu pagal individualią veiklą. Iš esmės toks klajoklis esu. Kartais duodu portalams, projektams ar parduotuvėms naujoves iš mobiliosios sferos, aišku man už tai sumoka, kartais, kad redakcijom mažiau darbo būtų, užsako iš manęs straipsnius, nes rašyti moku kaip ir. Žodžiu toks laisvai samdomas tech-geek'as. Mėgstu fotografiją (mėgėjišką, mobiliąją). Patinka vaikščioti. Ne sporto prasme, o tiesiog patinka gamta, ir net ne gamta. Tiesiog patinka vaikščioti po skirtingas vietas ir mąstyti. Kartais pažaidžiu, bet žaidžiu tik hearthstone ir overwatch. Na ir battlefield 1 jau užsisakęs, tai reikės ir jį išbandyti. Kartais mane lepina ir gaunu išbandyti elektromobilius apžvalgom. Pats vairuoju pakankamai seną automobilį, todėl labai sunku atprasti nuo šių ekologiškų stebuklų. Labai patinka twitteris. Gaila, kad Lietuvoje mažai kas jį naudoja, nes mano nuomone visom prasmėm geresnis socialinis tinklas. Na, o gyvenimo būdas toks pas mane, atrodo, keistas susidarė todėl (čia dabar visiškai rimtai), nes aš negaliu pakęsti žadintuvo. Kartais mąstau daug ir kyla kažkokia mintis, atsisėdai prie kompo, maigai maigai ir negali atsitraukti kol nepabaigsi. Taip ir prasėdžiu iki paryčių. O keltis anksti - ne mano sfera. Jei pagaunu kablį, tai galiu ir iki kitos dienos pietų rašyti, aišku sveikata ačiū nepasakys, bet... Esu toks keistas žmogus. Nu čia tokia vienpusė biografija, yra ir kita pusė, bet manau ši šio forumo tematiką labiau atitinka. O dėl forumo aktyvumo, tai labai mirė viskas, reikia keisti dizainą ir varikliuką gal būt netgi. Labai senoviškai atrodo viskas. Bet čia tik mano nuomonė.
Esu pirmakursis, studijuoju mechaninę inžineriją Glazge. Buvo laikai, kai reikšdavausi čia aktyviai, buvo energijos ir laiko, ir susidomėjimas telefonais aišku. Kol lankiau mokyklą, turėjau daug hobių, kažkada trasiniais automodeliais užsiiminėjau, kiek rimčiau - greitaeigiais radijo bangomis valdomais laivų modeliais, praeitais metais su draugais atstovavom Lietuvą pasaulio čempionate. Dabar išvariau į užsienį, nebėra laiko ir pinigų, tai ieškau naujų veiklų, čia universitete labai daug vadinamųjų societies, tikrai yra kur save realizuot. Nuo mažens turiu silpną vietą automobiliams, iš esmės viena priežasčių, kodėl esu čia, norėčiau, kad mano darbas būtų su tuo susijęs ir, žinoma, sugebėti išlaikyti savo svajonę Godzilą, t.y. BNR32 Skyline GT-R :] Šiaip domiuosi daug kuo, ir žaidimų pažaidžiu, kažkada gan aktyviai žiūrėjau anime, apskritai Japonija man kažkas tokio. Žiauriai mėgstu kokybišką muziką, nors ir neturiu specifinio žanro. Rokas, repas, metalas, d&b, iš esmės sueina bet kokia sunkesnė, melodingesnė arba prasmingesnė (geriausia - viskas kartu). Telefone turiu apie 7000 dainų, kompe nežinau, tingiu laukt, kol nuskaitys iš disko. Gal ir savotiškas iškrypimas, bet smagu, kai yra iš ko pasirinkti.
Užaugau neaukštas, gal kiek virš 175, 80 kg. Labai lengvai priaugu svorio (ne visada to, kurio norėčiau), tad stengiuosi būt fiziškai aktyvus, žiauriai mėgau važinėt dviračiu, man tai savotiška meditacija, tad rezgu planus, kaip atsisiųst savąjį iš Vilniaus. Kažkada buvau storas, bet dabar einu į salę 3 kart per savaitę jau virš 3 metų ir tai davė žiauriai didelę naudą, ne tik sveikatos prasme, bet ir požiūrio į save, pasitikėjimo savimi ir pan., žodžiu gyvenimas pasidarė lengvesnis ir malonesnis. Tad jei kas jaučiasi psichiškai prastai ar kažką, siūlau eit sportuot, pagerina tikrai gyvenimo kokybę Mityba irgi svarbu, sunku čia užsieny kokybiško maisto susiveikt, bet stengiuosi neapsileist. Anksti nueiti miegoti irgi nesiseka, bet visada stengiuosi daugiau mažiau išsimiegoti, už tai kartais atsikeliu jau saulei leidžiantis.
Tai turbūt tiek, labai norėčiau, kad atsigautų puslapis, vien dėl nostalgijos, ir šiaip kažkada buvo didelis projektas, tai būtų gaila jei visai žlugtų. Tikėkimės, Justas pagaliau nepatingės ir suims tvirtai į rankas, vistik nuo jo čia viskas priklauso :]