taigi neseniai gavau nauja ipod touch 3g irasytas 4.0.1 softas - jailbreakintas , taciau kai jungiau prie savo pc gavau erora jog tipo nemato mano ipodo tada ijungiau DFU moda ir spaudziau restore baigias parsiust restore faila itunes norejo ji irasyt ir td uzluzo ant DFU modo - niekaip neina isjunk nei ka taigi, jau daug dalyku bandziau kurie turetu padet ,bet niekaip nesigauna taigi klausiu jusu ar toliau bandyti paciam ar nesti kokiam meistriukiui .Beto kiek kainuotu jeigu nunesciau meistriukui?
tu man kai sakiai su tuo tinyumbrela tai ten kazkoky erora gaunu vos ijungias ta programa, bet ant kokiu dar keliu kompu pas mane namie tik du kompai o i biblioteka ar pns tai neisiu
zdz nesiu turbut pas drauga nes jo ten brolis nusimano apie apple ir tai jai tik draugo brolis tures laiko kurio jis tikai neturi,beto kiek mazdaug kainuotu tas pataisymas nes jei apie 50 lt tai nesu taisyt jei virs 100 tai bbd parduodu as ji ir busiu uzpykes ant apple visam gyvenimui - koks urodas sugalvojo kad reike tuos ios perasinet - susitvarkau ta ipoda parduodu ir perku nokia ^3 ba jau uzpiso su tais apple jau trecias idevice pakliuvo supistas atsiprasau uz keiksmazodzius
Nesnervuok :] o su apple viskas normaliai, pasitaiko visiem, man ir buvo. Beje jei del ^3 tai siulau neskubet, nokia galutine sutarti pasirase su microsoft, tad tavo vietoj mastyciau apie koki android.