Noriu paklausti ar Iphon 4 telefonas, turi operacine sistema ?Jei taip kokia ?T.y Symbian, android ar kt.. Jei neturi, ar imanoma ja atsisiusti, isidiegti ir pns ?
Taiva pas manes yra kopija ir pasirodo reikia Java. Kiek ieskojau, tai randu tik pc java. O kur butu galima rasti atsisiusti ta java telefonui?Beje, kaip su intaliacija , ka ten reikes daryti ?
Taigi: klonas = grynas šlamštas. Nusipirksi, po savaitės (jei pasiseks, po mėnesio) kas nors sulūš. Kadangi padielka, kur taisyt nesurasi. Taigi, greit išmesi. Geriau pasitaupyk truputį ir nusipirk originalų telefoną. O dėl operacinių sistemų, telefonai - ne kompiuteriai. Telefone gali veikti tik ta sistema, kuriai jis yra pritaikytas. Pavyzdžiui, Nokia 5800 - tik Symbian, SE X10 - tik Android, Apple iPhone (originale) - tik iOS. Žinoma, yra bandoma ir netgi yra pavykę į telefoną įrašyti OS, kuri nėra pritaikyta tam telefonui. Pavyzdžiui, į iPhone galima įrašyti Android, bet ta OS niekada neveiks taip gerai, kaip originali.
Comon people... Isivaizduojat turedami java kad veiks kaip org? Kokie naivus... I ta telefona nieko neikelsi kas padoriai veiktu beto ta kopija kazkur tik 2/3 tikro iphone 4 dydzio tad ka as zinau... Is retina display liks java 240x320 man rodos... Geriau jau iphone 2g nei tas daiktas...
Aš ant telefonų, pinigų nešvaistau kaip jūs..Visi čia stumiat, jog nepirkti tokio..Čiuju, net neįsivaizdžuojat ką darytumet be telefono. Man telefonas tik retkarčiais, o savo visus pinigus skiriu sportui