muzika gali susirast programeleje ipod ligtai o pries programas isirasant nueik i cydia--> manage--> sources tada virsui spausk edit tada add source ir ivesk cydia.hackulo.us tada add source paskui kai tau viskas uzsikraus eik i paieska ir suvesk appsync 4.0+ ir atsisiusk daba gali eit i itunes ir kai atsisiusi zaidimus ten kokius noresi... kelk i libarary sone ten yra tada spausk per itunes sone iphone ar kaip ten esi pasivadines ir visui paspausk apps ir susizimek kuriuos nori isirasyt zaidimus tada spausk sync ar kazkas tokio Uz rasybos klaidas neatsakau per telefa sunku rasyt :]
Dekui uz pagalba, viskas dabar jau atrodo daug lengviau nei pirmai atrode Nusilauziau su greenpois0n viska jau isirasiau, laimingas ir patenkintas telefonas pilnas visokio slamsto (reikia ar nereikia) siunciaus viska is eiles
Ir dar, atsirado dar lengvesnis Jailbreikas ant iOS 4.3.3. Tereikia ieiti i www.jailbreakme.com ir paspaust install cydia. Palaukti pora min ir nujailbreikintas savo iPod Touch nujailbreikinau.
Taip jis lengvas taciau neseniai isejo 4.3.4 softas ir jis nenusilauzia kol kas visiskai, tad bukit atidus ir neatnaujinkite savo iDevice'u i 4.3.4 iOS!!!
Ezio - iPhone 4 ledas o ne telefonas... HD(man atrodo amoled nes ekranas tai nerealus) fotokamera jau nebe 2mpx o 5 youtube irasus atidaro auksciausia kokybe kokia tik galima ir HD irasus be jokio lago atidaro telefonas krc greiciau uz mano kompa veikia, ekranas didelis dar pliusas kad dvi kameros (prie pagrindines dar nedidelis pliusas kad yra blykste) tai buvau per skypa su kompu susijunges ir vaizda maciau kas yra ziauriai kieta... Zaides su 4 obuoliu tai jokio lago ar bugo neaptikes...
Na iphone 4 esu tik trumpam maiges tai joa, pirmas ispudis buvo ekranas, po to kai i savo 3gs Paziurejau tai atrode kaip kiniska kopija :] anyway tikriausiai rudeni tureciau gauti iphone 4, apie iphone 5 net negalvoju nes kaina bus kosmine o 4 jau bus kritus
na telefas tai nerealus tik man jo dizainas(korpuso) nepraeina ir tai kad failu dalijimasis ribotas (bluetooth,kad is intiko failu siustis reik programas siust ir tt tai nervina ir zinai reikia daug ka perkompa daryt). Visa kita vien tik pliusai